Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Leidinggevende Zorg

Werkgever:Daelzicht
Plaats:Heel

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Geloof jij dat de uitdagingen waar de gehandicaptenzorg voor staat, om een andere aanpak vragen? Ben je ervan overtuigd dat dit ook patroon doorbrekend leiderschap vergt? Ben jij die leider in hart en nieren? Ben jij iemand die, met denk- en daadkracht teams en collega’s coacht, inspireert, de weg wijst, aanspreekt en faciliteert. Dan is onderstaande vacature iets voor jou!

Voor onze organisatie, en meer in het bijzonder voor het cluster terrein (Koningslust / Heel), zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de vacature:

Leidinggevende Zorg 30-36 uur, vast contract, FWG 60

Zo ziet jouw baan eruit

Als Leidinggevende Zorg kijk en denk je vooruit. Je ziet wat nodig is en hebt de drive om dit te doen, vanuit een voorbeeldrol, eigenaarschap en verbinding. Samen met de directie en jouw collega-leidinggevenden, hierbij gefaciliteerd door de ondersteunende diensten, speel je een cruciale rol bij de implementatie van de strategische keuzes en de transitie naar Daelzicht-teams. Hierbij richt jij je binnen deze functie specifiek op ons cluster terrein (bestaande uit diverse locaties op onze instellingsterreinen in Heel en Koningslust). Je hebt een visie voor de (middel)lange termijn en hebt aandacht voor de daarbij horende impact om concrete resultaten te boeken. Je hebt bedrijfskundig inzicht en hebt ervaring met planmatig werken. Je bent wars van een afschuifcultuur, van nature een verbinder, maar ook iemand die (zelf)reflectie en transparantie omarmt en anderen aanspreekt op resultaten en gedrag. Dit doe je simpelweg omdat je het beste wilt voor onze (toekomstige) cliënten.

Dit bieden wij

 • Mooi werk in de verstandelijk-gehandicaptensector;
 • Samenwerken met gemotiveerde en gedreven collega’s en medewerkers;
 • Een brede functie met volop nieuwe uitdagingen;
 • Een salaris in FWG 60 (min € 3.374 tot max € 4.905) conform de CAO Gehandicaptenzorg.

Herken jij jezelf hierin?

 • Je bent in het bezit van een relevant Hbo-diploma en beschikt over een managementopleiding op (post) Hbo-niveau;
 • Je hebt een mens- en ontwikkelgerichte houding. Je beschikt over leidinggevende ervaring, met locatie overstijgende verantwoordelijkheid;
 • Je hebt kennis van en ervaring in veranderprocessen en bent bedrijfskundig overlegd;
 • Je beschikt over visie en hebt ervaring met projectmatig werken;
 • Je bent betrouwbaar, transparant en je ziet altijd meerdere wegen om (samen) tot een oplossing te komen;
 • Je beschikt over analytische vaardigheden en kunt problemen in een meeromvattend kader plaatsen. Zelfs als er sprake is van tegenstrijdige belangen weet je de juiste beslissingen te nemen, uit te (laten) voeren en uit te dragen;
 • Je kent jezelf en bent in staat om te reflecteren op je eigen handelen.

Kom jij uit een andere zorgbranche dan de gehandicaptenzorg? Ook dan ben je van harte welkom om te solliciteren en kennis te maken met onze bijzondere en unieke doelgroep.

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie in de gehandicaptensector. Op onze ruim vijftig locaties (ongeveer 85 teams) in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Na een periode van bouwen aan vertrouwen én herijking op de strategie, zit Daelzicht nu in een fase waarin we de focus naar voren en naar buiten gaan leggen. Tegelijkertijd staat aandacht voor de juiste zorg, teamprestaties, vakmanschap, eigenaarschap, duurzame inzetbaarheid en ontwikkeling hoog op de agenda.

Belangstelling en solliciteren

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’ tot en met dinsdag 5 juli 2022.

Het is mogelijk informatie over de functie in te winnen bij Sven Dekkers, recruiter, via +31 6 11129439

Een assessment maakt onderdeel uit van de verdere sollicitatieprocedure.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.