Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: HR Adviseur

Werkgever:Daelzicht
Plaats:Heel

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Geloof jij in de kracht van mensen? Weet jij met jouw inzicht en adviezen het verschil te maken en ben je een stevige gesprekspartner voor management en directie? Heb je strategisch en analytisch inzicht en kun jij als HR Adviseur dit vertalen naar de praktijk? Help je mee om onze organisatie en teams verder te ontwikkelen? Lees dan verder.

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wij zoeken naar een

HR Adviseur Fulltime (32 tot 36 uur), te Heel regio Roermond

Zo ziet jouw baan eruit

We zoeken een ervaren HR adviseur die samen met de manager HR en de overige HR collega’s de organisatie kan adviseren. De afdeling HR bestaat naast HR adviseurs uit de specialistische onderdelen recruitment, arbo & verzuim, leren & ontwikkelen, (team)coaching en administratie. Je adviseert gevraagd en ongevraagd, geeft richting en bent sterk in netwerken binnen de organisatie. Samen met collega’s uit de organisatie leidt of participeer je in diverse tactische en strategische projecten. Meedenken in strategische personeelsontwikkeling en planning is je niet vreemd. Juist deze brede invulling van de functie spreekt je aan. De fase waarin Daelzicht zich bevindt kenmerkt zich in het door ontwikkelen van onze strategie met meer aandacht voor onze cliënten en ontwikkeling van onze medewerkers. We bouwen verder op de sterkte die het bedrijf van oudsher heeft. Daarnaast willen we vakmanschap, cliëntgerichtheid, samenwerken en degelijkheid in de bedrijfsvoering op alle fronten in de organisatie laten groeien.

Dit bieden wij

  • Fijne collega’s en een mooie organisatie om in te werken.
  • Een salaris conform inschaling cao gehandicaptenzorg 2019-2021, maximaal FWG 60 (tussen € 3.189,- en € 4.652,- bruto per maand) op basis van 36 uur.
  • Een tijdelijk contract voor de duur van 1 jaar met de optie tot een vaste aanstelling bij goed functioneren
  • Een fulltime aanstelling (32 uur is ook bespreekbaar).
  • De kans om jezelf professioneel te ontwikkelen.

Herken jij jezelf hierin?

  • Iemand met een brede HR-ervaring, die uitstekend op alle niveaus in de organisatie kan communiceren en bovenal een HR vakman / vakvrouw is;
  • Een professional die deskundigheid en kwaliteit uitstraalt en daardoor het vertrouwen van medewerkers krijgt;
  • Een adviseur die richting en begeleiding kan geven aan onze teams, leidinggevenden en directie;
  • Een HR-collega die “Out of the box” kan denken, projectmatig kan werken en een goede dosis organisatiesensitiviteit en empathie heeft, naast een gezonde resultaatgerichtheid.
  • Iemand die graag leert en uitdagingen aangaat, maar ook kan afmaken. Die wil werken in een dynamische omgeving waarin je kunt bouwen en verbeteren;
  • Je vindt het leuk om jezelf continue te ontwikkelen en hebt zelfreflectie;

Verder heb je

  • een afgeronde HBO opleiding
  • HBO+ werk en denkniveau;
  • minimaal 5 jaar brede HR werkervaring

Belangstelling en solliciteren

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’, Voor meer informatie kun je terecht bij Karin Zelissen-Eijkelberg, manager HR, Karin.Zelissen-Eijkelberg@daelzicht.nl of Karien Lempens, interim recruiter, via telefoonnummer 06-25408438 of karien.lempens@daelzicht.nl De sollicitatiegesprekken worden in overleg gepland.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van deze procedure. Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Als de functie wordt vervuld door een medewerker die al een vast dienstverband heeft bij Daelzicht, blijft dat dienstverband gehandhaafd. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld