Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Gedragsdeskundige

Werkgever:Daelzicht
Plaats:Heel

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Zoek jij een uitdagende baan als gedragsdeskundige waarbij geen dag hetzelfde is? Wil jij aan de slag in de gehandicaptenzorg? Grijp dan je kans en reageer op deze boeiende vacature! Voor onze behandeldienst zijn wij op zoek naar meerdere collega’s in diverse regio’s in de functie van:

Gedragsdeskundige

3 fte, uren variabel, betreft: regio Zuid- , Midden- en Noord-Limburg

Zo ziet jouw baan eruit

Je gaat zelfstandig aan de slag binnen de kaders, beleid, richtlijnen, procedures en protocollen die door jou en je collega’s zijn vormgegeven. Je gaat invulling geven aan de functie van gedragsdeskundige met betrekking tot diagnostiek, uit te voeren handelingen, advisering en ondersteuning van begeleiders en cliënten. Je bepaalt in hoge mate zelf de aanpak, indeling en prioriteitstelling met betrekking tot de diverse casuïstiek. Inzicht in de probleemcontext is daarbij erg belangrijk. Je gaat mensen met een beperking diagnosticeren en je gaat vervolgens gedragskundige (deel)begeleiding-/behandelingsplannen op stellen en uit voeren, wat invloed heeft op de integrale zorgplannen. Je draagt dan ook een behoorlijke verantwoordelijkheid ten aanzien van het welzijn van onze cliënten.

De behandeldienst

Bij Daelzicht zijn alle behandelactiviteiten voor onze cliënten samengevoegd in een organisatie breed behandelteam. Het behandelteam is een team in ontwikkeling en bestaat o.a. uit (GZ) - psychologen, orthopedagogen, artsen (VG), paramedici, vak therapeuten, verpleegkundigen en doktersassistenten. Dit ambitieuze team wil de zorg binnen Daelzicht naar een nog hoger niveau tillen en toonaangevend worden als het gaat om de behandeling en zorg voor mensen met een beperking in de regio.

Dit bieden wij

 • Een salaris conform inschaling FWG 65 (conform CAO gehandicaptenzorg) tussen € 3.505,- en € 5.296,- bruto per maand op basis van 36 uur.
 • Er zijn mogelijkheden voor een jaarcontract met de intentie tot een vast dienstverband (Midden- Limburg) en tijdelijke opdrachten in verband met vervanging zwangerschap (Noord en Zuid- Limburg).
 • Flexibele werktijden.
 • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.

Herken jij jezelf hierin?

 • Als Gedragsdeskundige beschik je over een relevante afgeronde universitaire opleiding Orthopedagogiek, Geestelijke Gezondheidskunde of Psychologie. Een afgeronde GZ opleiding of opleiding tot orthopedagoog-generalist strekt tot aanbeveling.
 • Je hebt affiniteit met onze doelgroep: mensen met een verstandelijke beperking.
 • Je beschikt over kennis van psychopathologie en specifieke gedragsproblematiek bij mensen met een beperking, evenals een aantal jaren praktische werkervaring op dit gebied.
 • Je hebt kennis van (neuro)psychologisch onderzoek en bent in bezit van een diagnostiekaantekening of bent bereid deze te behalen
 • Vindingrijkheid, doorzettingsvermogen en systematisch / methodisch werken zijn, evenals goede sociale vaardigheden, voor jou een vanzelfsprekendheid. Ondernemerschap, professionaliteit en flexibiliteit zijn de kerncompetenties die wij van elke medewerker verwachten.
 • Je bent bereid om je werktijden en dagen aan te passen aan het zorgproces.
 • Je bent bereid deel te nemen aan bereikbaarheidsdiensten.

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Belangstelling en solliciteren

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen via de solliciteerknop. Voor meer informatie kun je terecht bij Yvonne Martens, manager Behandeldienst op telefoonnummer 0615857878. Voor vragen in verband met de procedure kunt u terecht bij Karien Lempens, interim recruiter 06-25408438. De sollicitatiegesprekken zullen in overleg plaatsvinden. Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Als de functie wordt vervuld door een medewerker die al een vast dienstverband heeft bij Daelzicht, blijft dat dienstverband gehandhaafd. Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform ons Werving- en Selectiebeleid voorrang in het plaatsingsproces.