Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Directiesecretaresse

Werkgever:Daelzicht
Plaats:Heel

Zit plannen, organiseren en goed samenwerken in je secretariële DNA? Ben jij de directiesecretaresse die vanuit pro-activiteit weet te ontzorgen? Wil jij graag aan de slag in een mooie mensgerichte organisatie in de gehandicaptenzorg? Lees dan snel verder!

Wij hebben een interessante vacature voor:

Directiesecretaresse

32 uur per week, Heel

Zo ziet jouw baan eruit

Als directiesecretaresse heb je een belangrijke coördinerende, secretariële en organisatorische functie in de organisatie. Door jouw accuratesse, vooruit- en meedenken en proactieve houding zorg je voor een optimale ondersteuning en draag je er mede zorg voor dat werkzaamheden en activiteiten tijdig worden ingepland en uitgezet. Je hebt inzicht in bedrijfsprocessen en bent uitstekend in staat signalen en verschillende situaties te interpreteren, prioriteiten te stellen en hiernaar te handelen.

In deze functie ben je o.a. verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:

 • Als directiesecretaresse ben je de betrouwbare steun en toeverlaat van de directeur. Je bent je bewust van je rol als “spin in het web” en ontzorgt de directeur. In de praktijk betekent dit dat je afspraken plant, correspondentie verzorgt en agenda’s en planningen bewaakt. Notuleren, archiveren en diverse administratieve werkzaamheden zijn vanzelfsprekend ook regelmatig aan de orde.
 • Je organiseert en faciliteert vergaderingen en bijeenkomsten.
 • Je beantwoordt vragen van interne en externe cliënten/klanten op een adequate en respectvolle wijze, of je verwijst door. Je ben je ervan bewust dat jouw gedrag bijdraagt aan het imago van Daelzicht en de directie.
 • Signalen uit de organisatie weet je op proactieve wijze te vertalen naar relevante aandachtspunten voor de directeur.
 • Je beheert lopende dossiers en projecten en bewaakt op accurate wijze deadlines en uitgezette actiepunten die bijvoorbeeld voortkomen uit vergaderingen.

Dit bieden wij

 • Een salaris conform inschaling FWG 45 tussen € 2.381,- en € 3.452,- bruto per maand op basis van 36 uur conform cao GHZ.
 • Direct een vast dienstverband op basis van 32 uur per week, hierbij hoort een proeftijd van 2 maanden.
 • Een uitdagende en afwisselende functie in een dynamische omgeving!

Herken jij jezelf hierin?

 • Je beschikt minimaal over een (directie)secretaresseopleiding / opleiding tot managementassistent.
 • Je hebt ruime praktijkervaring als (directie)secretaresse in een grote organisatie en beschikt over de nodige senioriteit binnen jouw vakgebied. Je voert je werk in grote mate van zelfstandigheid uit, maar zoekt de samenwerking op als het nodig is.
 • Je kunt je goed uitdrukken in woord en geschrift en gaat zorgvuldig om met vertrouwelijke informatie.
 • Je hebt een flexibele instelling, pakt verschillende taken tegelijk op zonder het overzicht te verliezen in stressvolle situaties.
 • Je bent in staat om prioriteiten te stellen.
 • Je bent servicegericht, integer en sterk op details.

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website https://www.daelzicht.nl/werkenbij en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!

Belangstelling en solliciteren

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’, tot en met 29 september 2022. Voor meer informatie bel of mail Yvonne van Bezel, recruiter, via telefoonnummer +31 6 15265372 of e-mailadres yvonne.vanbezel-vanvugt@daelzicht.nl

De eerste sollicitatiegesprekken worden gepland in de eerste week van oktober.

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.