Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Coördinerend begeleider dagbesteding gehandicaptenzorg

Werkgever:Daelzicht
Plaats:Heel

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Daelzicht zoekt een coördinerend begeleider voor de dagbesteding! Jouw motto is: niet alleen praten maar actie ondernemen: jij bruist van de energie en goede plannen! Als coördinerend begeleider inventariseer je de behoefte van de clienten en begeleid je cliënten naar de juiste dagbestedingslocatie op basis van de ondersteuningsvraag, maar werk je ook op kantoor, en zet je mee de lijnen uit. En daarnaast heb jij een mooie rol in het op de kaart zetten van de dagbesteding van Daelzicht.

Voor de dagbesteding in regio Noord-Limburg hebben wij een uitdagende vacature voor de functie:

Coördinerend begeleider dagbesteding

28 tot 32 uur per week (cluster terrein)

Dit is jouw baan

Jij inventariseert de ondersteuningsvragen die er zijn op het gebied van dag invulling. Op basis van deze inventarisatie leg je de lijntjes met de diverse dagbestedingslocaties in jouw regio om zo gehoor te kunnen geven aan de vraag van de cliënt. Inhoudelijk stem je af met de gedragsdeskundige, coördinerend begeleider en locatie. Daarnaast ben je ambassadeur en mogelijk aanjager en uitvoerder van bestaande en nieuwe initiatieven binnen de dagbesteding in jouw regio.

Dagbesteding

Daelzicht biedt een diversiteit aan dagbesteding binnen Daelzicht, in onze dagcentra en ook daarbuiten. Daelzicht werkt met de participatiehorizon. Dat wil zeggen: de dagbesteding is georganiseerd van beschermde dagbesteding in onze eigen dagcentra, tot participeren in eigen wijk of dorp. Iedereen kan daarin zijn eigen plek vinden. Een combinatie van activiteiten en stage lopen is ook mogelijk.

Doelgroepen en methoden

De ondersteuningsvraag en wens van de cliënt is altijd het uitgangspunt. Samen met de cliënt, ouders en vertegenwoordigers gaan wij op zoek naar de dagbesteding die het beste past. Wij stimuleren eigen verantwoordelijkheid en meedoen in de samenleving. Het netwerk van onze cliënten is van groot belang; we werken er samen aan dit te onderhouden en waar mogelijk te vergroten.

Dit bieden wij
  • Een salaris conform inschaling FWG 50 in de CAO Gehandicaptenzorg tussen € 2.501,- en € 3.738,- bruto per maand op basis van 36 uur.
  • Vast dienstverband
  • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.
  • Een super leuke uitdaging in een functie, waar jij zelf invulling aan kan gaan geven.

Herken jij jezelf hierin?

Communicatief ben jij heel sterk. Of het nu gaat om cliënten en hun familieleden, je directe collega’s of anderen binnen Daelzicht, zoals gedragsdeskundigen. Jij weet op alle niveaus je boodschap op de juiste manier over te brengen. Dit en het feit dat je soepel schakelt tussen je verschillende taken, maakt jou tot een goede gesprekspartner voor je collega’s. Daarnaast beschik je over een helikopterview ben je initiatiefrijk en ondernemend.

Verder:
  • Beschik je over minimaal een relevant bachelor diploma van een Hbo-opleiding, zoals Social Work, SPH of Pedagogiek.
  • Heb je een duidelijke visie op dagbesteding.
  • Beschik je over aantoonbare ervaring en affiniteit met dagbesteding en vind je geruisloos je weg in het netwerk hier omheen.
  • Kun je terugvallen op je inzicht in en ervaring met de specifieke problematiek en zorgbehoefte van mensen met een verstandelijke beperking.
  • Heb je kennis van de geldende procedures, protocollen en kwaliteitsstandaarden voor een organisatie als Daelzicht.
Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Belangstelling en solliciteren

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’. Meer weten over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met leidinggevende zorg, Alfons Lormans via telefoonnummer +31 6 27474131. Voor meer informatie over de procedure kun je bellen met Frank Dullens, recruiter, via +31 6 11179029

De sollicitatiegesprekken worden gepland op 10 februari 2022.

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Als de functie wordt vervuld door een medewerker die al een vast dienstverband heeft bij Daelzicht, blijft dat dienstverband gehandhaafd.

Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform ons Werving- en Selectiebeleid voorrang in het plaatsingsproces.