Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Begeleider A Gehandicaptenzorg - LVB

Werkgever:Daelzicht
Plaats:Heel

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wil jij ook aan de slag op een mooie moderne locatie in Heel? Ben jij de begeleider die onze cliënten (LVB) helpt om in een fijne, duidelijke en daarmee veilige omgeving op weg te gaan naar meer zelfstandigheid? Dan wil ons fijne team graag kennismaken met jou!

Voor onze locatie het Hof van Heel in Heel (regio Roermond) hebben wij een vacature voor:

Begeleider A (LVB)

28 uur per week in overleg , Heel

Zo ziet jouw baan eruit

Je werkzaamheden bestaan uit het, zowel individueel als in teamverband, bieden van begeleiding en ondersteuning aan de cliënten. Het ondersteuningsplan van de cliënt is leidend voor de zorg en dienstverlening die geboden wordt. Als begeleider ben je iemand die zelfstandig initiatieven durft te nemen om kwalitatief de juiste zorg te bieden. Je neemt de informatie in het Elektronisch Cliënten Dossier (ECD) van de cliënt als uitgangspunt en zorgt dat er ook volgens de juiste methodieken wordt gehandeld. Je ondersteunt de Coördinerend begeleider bij de uitvoering van de ondersteuningsplannen van de cliënt

Locatieprofiel

Het Hof van Heel is prachtig woon-/zorggebouw (opgeleverd in april 2021) met 51 appartementen, Naast de 51 appartementen zijn er vijf gezellige centrale woonkamers, waar cliënten en begeleiding kunnen samenkomen.

De bewoners waar jij begeleider van wordt zijn mensen met een licht verstandelijke beperking. Ze wonen zoveel mogelijk zelfstandig, de individuele mogelijkheden zijn hierbij het uitgangspunt. De bewoners trekken zich terug als ze daar behoefte aan hebben, maar zoeken elkaar ook op voor gezelligheid of om samen te eten. Ieder heeft op een eigen manier behoefte aan de nabijheid en de begeleiding van de medewerkers van Daelzicht.  In het team wordt samengewerkt met een betrokken sociaal netwerk van de cliënten. De “supportvisie” is leidend voor de begeleiding.

Dit bieden wij

  • Voor deze functie bieden wij een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing. De functie is gewaardeerd op niveau FWG 40 (minimaal € 2.236,00,-, maximaal € 3.154,- bruto per maand op basis van 36 uur), conform inschaling als Begeleider A.
  • Direct een vast dienstverband voor 28 uur per week (met wettelijke proeftijd).
  • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken en om up-to-date te blijven binnen jouw vakgebied.
  • Er wordt gewerkt in een rooster met wisselende diensten, zonder slaapdiensten.
Herken jij jezelf hierin?
  • Een diploma in Zorg en Welzijn, minimaal niveau MBO-4, SPW/MMZ-4, (z-)verpleegkundige, of HBO-SPH, Social Work of Pedagogiek.
  • Het vermogen om aan te voelen wat er om je heen gebeurt. Je weet vertrouwen te wekken en van daaruit prima te balanceren tussen een rustige, geduldige grondhouding én kordaat optreden als de situatie dat vraagt.
  • Je bent bereid om te werken in een wisselend rooster (inclusief weekend- en avonddiensten – geen nachtdiensten).
  • Bijzondere belangstelling voor de doelgroep LVB met gedragskenmerken.

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website Werken bij Daelzicht | Daelzichten laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!

Belangstelling en solliciteren

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’. Voor meer informatie kun je terecht bij Kris Willen, coördinerend begeleider, via +31 6 46910682. Meer weten over de procedure? Bel Frank Dullens, recruiter, via +31 6 11179029

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in overleg.

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.