Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: BBL Maatschappelijke Zorg / Gehandicaptenzorg / complex gedrag

Werkgever:Daelzicht
Plaats:Heel

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wil jij een baan in de gehandicaptenzorg waar je echt het verschil gaat maken? Wil jij werken en leren combineren en kan je niet wachten om je handen uit de mouwen te steken? Of ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Dan is dit jouw kans! Wij zoeken kandidaten voor

Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) Maatschappelijke Zorg niveau 3 en 4

Het traject start op 1 september 2022

Wat ga je doen?

Bij Daelzicht ga je direct voor 28 uur per week aan de slag. Per week werk je dan gemiddeld 24 uur op een afdeling. Daarnaast ga je 1 dag in de week naar school waarvan 4 uur les in diensttijd is. Je bent dus vanaf de eerste dag onze nieuwe collega! Je wordt opgeleid met extra aandacht voor de doelgroep cliënten met complex gedrag (moeilijk verstaanbaar gedrag). Een echte uitdaging, want bij deze doelgroep is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat. Nieuwsgierig naar het werken met deze doelgroep? Neem dan een kijkje op Sterk Staaltje Karakter

Waar ga je dat doen?

Daelzicht is een grote en brede zorgorganisatie met veel mogelijkheden om te werken in de gehele provincie Limburg (kijk hiervoor meer informatie). Het is dus mogelijk dat je ieder jaar op een andere locatie werkt. Zo kun je steeds nieuwe ervaringen opdoen. Veelzijdig en afwisselend dus. De opleiding volg je bij Gilde opleidingen en start 1 september aanstaande.

Dit ben jij

De combinatie werken en leren vraagt veel van je. Wij zijn dan ook op zoek naar gemotiveerde mensen die graag deze uitdaging aangaan. Ook ben je een echte teamspeler, neem je verantwoordelijkheid en denk je in oplossingen. Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met het werken met cliënten met complex gedrag. Dit vraagt o.a. om geduld, een rustige uitstraling én grip op je eigen gedrag naar cliënten toe. Verder ben je:

  • In het bezit van minimaal een VMBO (kader/TL), MAVO of HAVO diploma of je bent een BOL-student Zorg en Welzijn (mbo-niveau 3 of 4). Of je hebt jij al werkervaring opgedaan in een andere sector (minimaal niveau 2);
  • Bereid om onregelmatige diensten te werken.
Je krijgt van ons

Gedurende het gehele traject kun je zowel op school als bij Daelzicht rekenen op de beste begeleiding. We bieden je alle ruimte om te groeien. Je wordt uitgedaagd om initiatief te nemen en werkt samen met betrokken collegas waar je van kunt leren én op kunt bouwen. Kortom, de ideale voorbereiding voor een brede carrière binnen onze mooie organisatie. Daarnaast bieden we je:

  • Een leerlingencontract van minimaal 28 uur per week, voor de duur van de opleiding;
  • Een theoretisch voorbereidingstraject van 8 dagdelen om goed voorbereid aan je BBL opleiding te beginnen.
  • Een op maat gesneden opleiding met een klas voor Daelzicht collega’s.
  • Je opleiding, boeken en reiskosten worden door Daelzicht betaald;
  • Een leerlingensalaris (bruto per maand) tussen €1.430,- (jaar 1) en €2.099,- (jaar 4) op basis van onze CAO Gehandicaptenzorg (op basis van 36 uur per week). Ben je 21 jaar of ouder, dan is je salaris gebaseerd op het wettelijk minimumloon, wanneer het CAO-salaris lager is. Heb jij al relevante werkervaring, of ben je zij-instromer, dan kunnen andere arbeidsvoorwaarden gelden;
  • Een vaste baan bij Daelzicht als je de opleiding succesvol afrondt!
Meer weten over deze unieke kans?

Neem gerust contact op met Alex Rietjens (afdeling Leren & Ontwikkelen) via +31 6 30965481. Je kunt je ook aanmelden voor een van de informatiebijeenkomsten op donderdag 27 januari, dinsdag 1 februari of maandag 14 februari aanstaande. Deze organiseren wij online via MS teams van 17.00 tot 18.00 uur. Wil je hieraan deelnemen? Stuur je aanmelding per e-mail aan Frank Dullens, Recruiter, via frank.dullens@daelzicht.nl>frank.dullens@daelzicht.nlen je ontvangt een link om deel te nemen.

Meteen solliciteren?

Je kunttot en met 20 februari 2022 reageren door je gegevens hieronder in te vullen. In de motivatiebrief lezen we graag waarom jij in de gehandicaptenzorg bij Daelzicht aan de slag wilt. Geef daarnaast ook aan waarom jij denkt de juiste persoon te zijn voor het werken met de doelgroep cliënten met complex gedrag. We laten ons graag verrassen!

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden tussen 1 en 12 maart 2022. Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform ons Werving- en Selectiebeleid voorrang in het plaatsingsproces.