Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Longarts (36-45 uur)

Werkgever:Ciro
Plaats:Horn

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

In Ciro zien we de patiënt als specialist van zijn eigen leven. We betrekken patiënten nadrukkelijk bij hun behandeling zodat zij meer regie krijgen. Als longarts ben je een van onze zorgprofessionals binnen het interdisciplinaire behandelteam. Je werkt als één team samen, voor en mét de patiënt. Behalve behandelcentrum is Ciro ook een kenniscentrum. Door kennis te ontwikkelen, te delen én te blijven innoveren, wil Ciro de beste zorg bieden aan patiënten met een complex chronische longaandoening, hartfalen of slaapgerelateerde ademhalingsstoornissen.

Wil jij zorg op maat bieden, heb je affiniteit met patiënten met (ernstige) chronische longaandoeningen en/of slaapgerelateerde ademhalingsstoornissen en durf je buiten de eigen kaders te denken, bekijk dan onze vacature.

Wat ga je doen?

De longarts draagt als volgt bij aan de gespecialiseerde behandeling van onze patiënten:

  • Je voert alle noodzakelijke medische diagnostiek uit die samenhangt met de klinische en niet-klinisch zorgverlening van CIRO, interpreteert deze en stelt een behandelplan op voor de acute en chronische zorg van de individuele patiënt;
  • Je behandelt en begeleidt de patiënten in een 24-uurs continuïteitsdienst in zijn volle omvang;
  • Je bent eindverantwoordelijk voor de aangeboden behandelingen en introduceert innovatieve behandelstrategieën. Uiteraard zorg je voor goede dossiervorming en administratieve afhandeling;
  • Je geeft onderwijs/scholing over onderwerpen op longgeneeskundig gebied aan patiënten en partners, interne en externe zorgverleners betrokken bij de zorg van CIRO en externe partijen, zoals longartsen (in opleiding), huisartsen en co-assistenten. Onder andere geef je onderwijs tijdens de post-graduate scholingen en symposia van de CIRO Academie en draag je bij aan de opleiding van longartsen in Maastricht Universitair Medisch Centrum.
  • Je bent draagt bij aan het wetenschappelijk onderzoek van CIRO, door het verrichten van praktische werkzaamheden voor lopende onderzoeken, danwel het opzetten, uitvoeren, coördineren, evalueren en/of rapporteren van nieuw wetenschappelijk onderzoek dat, al dan niet, vanuit de samenwerking met het Maastricht Universitair Medisch Centrum plaats vindt;
  • Vanwege de persoonlijke doelen van de patiënt werk je intensief samen met collega’s in het interdisciplinaire behandelteam, bestaande uit het verpleegkundig team, paramedici (diëtetiek, ergotherapie, fysiotherapie, bewegingsagogie, diagnostiek, psychologie, beeldende therapie en maatschappelijk werk) en de andere medisch specialisten binnen CIRO (o.a. cardioloog en internist).

Naar wie zijn wij op zoek?

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding tot longarts en hebt bij voorkeur ervaring als specialist op het gebied van obstructieve longaandoeningen en slaapgerelateerde ademhalingsstoornissen.
  • Je hebt affiniteit met chronische longzorg en stelt je patiënt centraal.
  • Je beschikt over aantoonbare didactische en organisatorische kwaliteiten.
  • Je hebt belangstelling voor het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek. Het doen van promotieonderzoek binnen Ciro behoort tot de mogelijkheden. Het reeds hebben doorlopen van een promotietraject is een pré.
  • Je bent empathisch, daadkrachtig en toegankelijk en zichtbaar in onze organisatie. Vanuit jouw vakinhoudelijke kennis en ervaring wil je meebouwen aan onze dienstverlening.
  • Je herkent jezelf in onze kernwaarden die de basis vormen van onze Ciro-cultuur: kennis en inzicht, durf anders en oog voor detail.

Wat kun je van ons verwachten?

Als Longarts werk je in het kleine en enthousiaste team van artsen en physician assistants. Lees hier het verhaal van onze Longarts Rein en leer meer over het team.

Ciro is een informele en dynamische organisatie die weinig hiërarchie kent. We zijn een lerende organisatie die dicht bij de patiënt staat om gezamenlijk tot het beste resultaat te komen. We doen ons best ervoor te zorgen dat je je als zorgprofessional kunt blijven ontwikkelen en ambities kunt waarmaken. Onze organisatie ligt in een bosrijke omgeving, waar je tijdens de pauze even heerlijk kunt wandelen. Je auto parkeer je gratis voor de deur.

Een Longarts bij Ciro ontvangt een salaris gebaseerd op de Arbeidsvoorwaarden Medisch Specialisten (AMS). Bij aanname starten we met een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband.

Enthousiast?

Spreekt de functie je aan, maar heb je nog inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Frits Franssen, Medisch Directeur. Heb je arbeidsvoorwaardelijke vragen, stel deze dan aan Ankie Nelissen, HR adviseur. Je kunt hen bereiken via 0475-587 600

Wil je solliciteren? Stuur je motivatiebrief en CV dan naar solliciteren@ciro-horn.nl

Sluitingsdatum: 17 juli 2022 .