Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Servicedesk Medewerker ICT

Werkgever:Bureau Jeugdzorg Limburg
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Voor het Centraal Bureau van Bureau Jeugdzorg Limburg te Roermond, zijn wij op zoek naar een

Servicedesk Medewerker ICt 32 uur per week

Waar kom je terecht?

Bureau Jeugdzorg Limburg (BJZL) is een boeiende en veelzijdige organisatie, waar mensen werken die het verschil kunnen maken voor een kind. Bureau Jeugdzorg Limburg werkt uitsluitend met geregistreerde jeugdzorgwerkers en geregistreerde gedragswetenschappers. Als gekwalificeerde professionals voldoen zij aan de wettelijk vereiste kwaliteitsnormen en houden zij zich aan de beroepscode en gedragscode zoals die binnen BJZL is vastgesteld. Onze medewerkers werken vanuit een aantal vestigingen verspreid over heel Limburg. Van Venlo tot Maastricht. Het Centraal Bureau bevindt zich in Roermond en biedt ruimte aan de ondersteunende diensten, zoals bijvoorbeeld ICT. Het bijzondere in jouw rol is dat je niet alleen ondersteunend bent aan onze collega’s van BJZL, maar ook die van onze zusterorganisatie Veilig Thuis Noord-Midden Limburg (VT NML.

Wat ga je doen?

Momenteel bestaat onze ICT afdeling uit vier collega’s, maar die willen we met jouw komst graag uitbreiden! Samen met je andere collega’s vorm jij de ICT servicedesk, waarbij jij medewerkers van BJZL en VT NML gaat ondersteunen bij onder andere vragen en incidenten met betrekking tot specifieke applicaties, software (office 365), devices en telefonie. Verder behoren preventief controlerende taken ten behoeve van pro actief beheer tot jouw werkzaamheden.

Samengevat zullen jouw kerntaken zijn:

  • Het fungeren als aanspreekpunt voor vragen, problemen en verzoeken van de medewerkers ten aanzien van het functioneren en het gebruik van hard- en software;
  • Registreren, volgen en oplossen van incidenten;
  • Toezien op het functioneren en verhelpen van storingen van de ICT omgeving;
  • Bezoeken van de regiokantoren van BJZL en VT NML voor het afhandelen en oplossen van actuele incidenten en ondersteunende werkzaamheden.
Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?

Kennis en ervaring:

  • Je hebt minimaal een ICT gerelateerde opleiding afgerond op MBO niveau 3 of 4;
  • Relevante werkervaring is mooi meegenomen, maar geen vereiste, ook starters nodigen we van harte uit om te reageren;
  • Kennis is gewenst van Windows server 2012 of hoger, Active directory, Windows 10, Office 365, Citrix, Ivanti, Intune, Topdesk, Sharepoint, Telefonie en kennis van de hardware (W10 devices, iPhone, MultiFunctionals).
Specifieke kenmerken:
  • Je hebt een dienstverlenende instelling en bent flexibel inzetbaar bij het oplossen van problemen die medewerkers ondervinden bij het gebruik van soft- en hardware;
  • Je hebt een proactieve houding;
  • Je bent stressbestendig en accuraat;
  • Je beschikt over goede communicatie en sociale vaardigheden, gericht op het motiveren en stimuleren van anderen, bij het geven van advies, instructie en voorlichting.
Wat krijg jij er voor terug?

Om te beginnen kom je natuurlijk terecht in een hele fijne en professionele organisatie met volop mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen als professional. Daarbij gaan we uit van de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Jeugdzorg. Voor jouw salaris betekent dit, dat je zal worden ingeschaald in schaal 7, maximaal €3285,52 bruto per maand op fulltimebasis. Je gaat in deze functie 32 uur per week werken. In eerste instantie ontvang je een tijdelijk contract tot en met eind 2021, waarna verlenging bij wederzijdse tevredenheid natuurlijk tot de mogelijkheden behoort.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Enthousiast geworden? Maak dan jouw CV up to date, schrijf een originele, maar vooral duidelijke motivatiebrief en stuur beiden onder vermelding van “Vacature Servicedesk Medewerker lCT” naar Bureau Jeugdzorg Limburg t.a.v. vacatures@bjzlimburg.nl Wanneer jij jouw sollicitatie verzonden hebt, ontvang je een automatische reply, waardoor je weet dat jouw sollicitatie in goede orde is ontvangen. We streven er altijd naar om uiterlijk binnen twee weken, nadat we jouw sollicitatie hebben ontvangen, een terugkoppeling te geven. Mocht je vooraf toch nog meer info willen hebben? Dat kan! En dat juichen we ook alleen maar toe. Inhoudelijk staat onze collega Fred Baltus (fred.baltus@bjzlimburg.nl of 088-0073100 je graag te woord! Gaan we met elkaar het sollicitatiegesprek aan? Bij voorkeur doen we dit gewoon fysiek. Houd er echter rekening mee dat dit, i.v.m. actuele ontwikkelingen rondom het Coronavirus t.z.t., ook mogelijk via Microsoft Teams plaats kan gaan vinden.