Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Internationaal montagemedewerker

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Als internationaal montagemedewerker bij Boels Portable Kitchens doe je het volgende

Boels Portable Kitchens is de grootste aanbieder van (tijdelijke) mobiele keukenunits in Europa. Wij leveren complete keukenunits, koelunits en keukenapparatuur op locatie bij onze klanten door heel Europa. Voor nagenoeg iedere situatie heeft Boels Portable Kitchens een professionele oplossing. In verband met de groei van ons team hebben wij ruimte voor een nieuwe collega in de functie van internationaal montagemedewerker!

Als internationaal montagemedewerker kom jij ons enthousiaste team in Sittard versterken. Na een uitgebreid inwerktraject reis je alleen of samen met collega’s met een volledige uitgeruste servicebus naar de geplande projecten in de Benelux, Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk. Op locatie is het jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat alles correct wordt gemonteerd volgens de aangeleverde tekeningen. Nadat je de units correct hebt gepositioneerd, ga je aan de binnenzijde aan de slag en zorg je voor een nette afwerking. Daarnaast zorg jij er ook voor dat alle voorzieningen die nodig zijn, zoals bijvoorbeeld stroom en water, ook correct worden aangesloten en afgewerkt. Mocht je op locatie tegen een storing aanlopen of extra materiaal nodig hebben doen wij een beroep op jouw probleemoplossend vermogen om dit correct af te handelen.

Als na de laatste controle blijkt dat alles correct is en de klant tevreden is, ga je weer naar Sittard. Zodra het project bij de klant is afgerond ben je ook verantwoordelijk voor demontage van ons project.

Als internationaal montagemedewerker ben je ca. 50% van de tijd op locatie aan het werk, de overige tijd werk jij samen met jouw collega’s aan (de voorbereiding van) projecten in de werkplaats in Sittard. Indien je naar een groot project gaat ga je vaak als team naar de locatie en verblijven jullie hier tot een maximaal van enkele weken maar uiteraard kan het ook gebeuren dat jij alleen op pad gaat. De meeste projecten zijn in één of een aantal dagen gemonteerd.

Kortom; lijkt het je leuk om aan internationale projecten te werken in Europa en spreken projecten als de Olympische Spelen in Parijs, een groot voetbalstadion in Zuid-Duitsland of een ziekenhuis in Oostenrijk jou aan? Dan komen wij graag met jou in contact!

Dit krijg je van ons

Als je bij ons komt werken als internationaal montagemedewerker te Sittard bieden wij jou;

  • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.318,- en € 3.153,- (altijd bespreekbaar voor de juiste kandidaat) op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur)
  • Een aantrekkelijke bonusregeling;
  • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
  • Reiskostenvergoeding richting Sittard
  • Overnachtingsvergoeding als je moet overnachten
  • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
  • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Wil jij succesvol zijn als internationaal montagemedewerker bij Boels?

Dan neem je het volgende mee;

  • Technische ervaring & kennis opgedaan door werkervaring als bijvoorbeeld keukenmonteur, elektromonteur, standbouwer, unitbouwer, etc. óf opgedaan door hobby matige ervaring;
  • Een flexibele instelling gezien het internationale karakter van de rol;
  • Positieve instelling en een beschikbaarheid van 40 uur per week;
  • Kennis van de Nederlandse taal, beheersing van de Duitse en / of Engelse taal is een pré;
  • Een rijbewijs B is vereist voor deze functie.