Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Product Manager

Werkgever:BIB Production and Packaging
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ben jij in staat om een (klant)aanvraag volledig uit te werken en te vertalen naar een goed functioneren product? Heb je oog voor details en past een coördinerende rol perfect bij je? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkeling en werkvoorbereiding van nieuwe en bestaande producten. Hiertoe beoordeel je onder andere de technische haalbaarheid van klantaanvragen. Daarnaast voer je spray performance testen en compatibiliteitstesten accuraat uit voor onze Bag-on-Valve spuitbussen. Eisen en wensen van de klant worden vertaald naar productspecificaties en relevante productie parameters. Hiertoe richt je de diverse systemen in en stel je instructies op. Je begeleidt de benodigde bemonstering- en testprocedures en coördineert het vrijgaveproces door de klant. Je bewaakt de voortgang van lopende projecten, stuurt acties en volgt deze op. Hierbij onderhoud je ook veelvuldig contacten met klanten en leveranciers. De projectvoortgang wordt zorgvuldig bijgehouden in het projectdossier. Verder volg je klantklachten en product technische afwijkingen op, onderhoud je kennis van wet- en regelgeving en pas je deze kennis toe rondom verpakkingen en producten, stel je verbeteringen en nieuwe ideeën voor en volg je de ontwikkelingen in de markt.

Wij vragen

Functie eisen:

  • Werk- en denk niveau: HBO Chemie
  • Ervaring met productieprocessen en cosmetica
  • Ervaring met CRM en ERP systemen
  • Ervaring met projectmatig werken en accuraat beheer van data
  • Relevante werkervaring: 1-3 jaar

Vaardigheden:

  • Weet overzicht te bewaren in veelvoud van lopende zaken
  • Is in staat om problemen te ontleden en met oplossingen te komen
  • Werkt accuraat, planmatig en gestructureerd
  • Weet het belang van het juist uitvoeren en nauwkeurig vastleggen van testdata
  • Weet snel te schakelen tussen de belanghebbenden
  • Houdt commerciële belangen in de gaten

Ons aanbod

BiB Production & Packaging B.V. biedt een zelfstandige, afwisselende en verantwoordelijke functie binnen een hecht team en een internationale, groeiende omgeving. Door de overzichtelijke omvang van onze activiteiten heb je direct zicht op het resultaat van je werk en kunnen we veel aandacht geven aan jouw persoonlijke ontwikkeling. BiB Production & Packaging B.V. heeft een eigen arbeidsvoorwaardenregeling met goede arbeidsvoorwaarden, zoals bijvoorbeeld een werkweek van 39,5 uur, 24 vakantie en 3 ADV dagen en een jaarbonus bij niet ziek zijn.

Meer over ons

BiB Production & Packaging B.V. maakt onderdeel uit van de Dreumex groep en is al meer dan 25 jaar actief als producent van innovatieve Bag-on-Valve spuitbussen. Als specialist produceren wij een groot scala aan producten voor internationale private label klanten in diverse marktsegmenten, waaronder cosmetica, agrochemie, maar ook op het gebied van huishoudelijke en industriële producten. BiB Production & Packaging B.V. is ISO9001 en ISO14001 gecertificeerd. Bezoek ook onze websites www.bibproduction.nl en www.dreumex.com

Je reactie

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan ontvangen we graag je uitgebreide CV en een korte toelichting waarom je vindt dat deze functie bij jou past. Deze kun je per email sturen naar de afdeling HRM ter attentie van Jolanda Verhoeven (j.verhoeven@bibproduction.nl). ** Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs **