Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Junior Bedrijfsadviseur

Werkgever:Arvalis
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

BuitenGewoon Advies. Daar gaan de adviseurs van Arvalis voor. Zij zijn er voor agrarische ondernemers, die met visie en gedrevenheid werken aan hun idealen en hier een steuntje in de rug bij kunnen gebruiken. Denk jij binnen dit BuitenGewone team te passen? Wil jij ook sparren met ondernemers over hun ambities en met jouw advies echt een verschil maken? Dan ontmoeten wij jou graag!

Locatie: Roermond - Deurne Opleidingsniveau: HBO Categorie: Adviseur

Voor de vestigingen Roermond en Deurne zoekt Arvalis een Junior Bedrijfsadviseur. Als junior adviseur richt jij je op het proactief meedenken met en adviseren van agrarische ondernemers en/of hun gezinnen. Je biedt operationele ondersteuning, bijvoorbeeld op het gebied van mestboekhouding, gecombineerde opgaven (GLB) en andere voorkomende werkzaamheden met betrekking tot bedrijfsadvies. Daarnaast verricht je acquisitie-/wervingsactiviteiten, waarbij je rekening houdt met de te realiseren doelstellingen. Je volgt ontwikkelingen op de voet, analyseert signalen binnen het vakgebied en vertaalt deze naar kansen.

Over jou

Als Junior Bedrijfsadviseur voldoe je in ieder geval aan de volgende eisen:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Functiegerichte opleiding
  • Resultaatgericht denken
  • Probleemoplossend vermogen
  • Goed kunnen plannen en organiseren
  • Signaleren van kansen in de markt
  • Sterke communicatieve vaardigheden
  • Flexibele instelling

Over ons

Arvalis is gespecialiseerd in het mogelijk maken van ontwikkelingen in het Buitengebied. De mensen die er werken zijn heel Gewoon, maar wat ze betekenen voor ondernemers is BuitenGewoon. Maar wat kan Arvalis voor jou betekenen? Allereerst bieden we je in deze juniorfunctie ontwikkelingsmogelijkheden om te kunnen groeien op zowel zakelijk als persoonlijk niveau binnen onze organisatie, onder meer via ons Jongerenprogramma. De functie van adviseur is uitdagend en dynamisch, met een grote mate van zelfstandigheid en met vele interne en externe relaties. Binnen onze professionele organisatie staat een informele, collegiale werksfeer centraal. Natuurlijk hebben we ook uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?

Neem voor meer informatie contact op met Bas Boots, directeur Arvalis, via 06-13099006. Je sollicitatie en cv kun je sturen naar Sara van Ginkel, HR-manager, via sollicitatieslltbgroep@lltb.nl