Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Junior Adviseur Ruimtelijke Ordening en Milieu

Werkgever:Arvalis
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

BuitenGewoon Advies. Daar gaan de adviseurs van Arvalis voor. Zij zijn er voor agrarische ondernemers, die met visie en gedrevenheid werken aan hun idealen en hier een steuntje in de rug bij kunnen gebruiken. Denk jij binnen dit BuitenGewone team te passen? Wil jij ook sparren met ondernemers over hun ambities en met jouw advies echt een verschil maken? Dan ontmoeten wij jou graag!

Locatie: Roermond - Deurne Opleidingsniveau: HBO Categorie: Adviseur

Voor de vestigingen Roermond en Deurne zoekt Arvalis een Junior Adviseur Ruimtelijke Ordening en Milieu. Als junior adviseur ondersteun je processen met betrekking tot bestemmingswijzigingen voor agrarische, maar ook niet-agrarische locaties. Je beoordeelt ruimtelijke ontwikkelingen op kansen en bedreigingen en ondersteunt de begeleiding en advisering van onze agrarische klanten bij het aanvragen van vergunningen, activiteitenbesluiten, bestemmingsplannen en andere voorkomende werkzaamheden.

Over jou

Zelfstandig, doelgericht en betrokken: dat zijn de eigenschappen die een Junior Adviseur Ruimtelijke Ordening beschrijven. Daarnaast ben je in het bezit van een HBO diploma (HAS, HEAO, HBO-MER of juridische opleiding). Relevante vakinhoudelijke kennis en ervaring is geen must, maar wel een pre. Je bent een teamplayer, die beschikt over uitstekende contactuele en commerciële vaardigheden, werkt oplossingsgericht en hebt een loyale, flexibele en klantgerichte instelling.

Over ons

Binnen deze veelzijdige functie is veel ruimte voor eigen initiatief. Ook bieden we je de doorgroeimogelijkheid tot Adviseur Ruimtelijke Ordening, waarbij je de processen zelf initieert en de klanten begeleidt. Binnen ons Jongerenprogramma kun je je bovendien blijven ontwikkelen op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. De functie van adviseur is uitdagend en dynamisch, met een grote mate van zelfstandigheid en met veel interne en externe relaties. Binnen onze professionele organisatie staat een informele, collegiale werksfeer centraal. Natuurlijk hebben we ook uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?

Neem voor meer informatie contact op met Bas Boots, directeur Arvalis, via 06-13099006. Je sollicitatie en cv kun je sturen naar Sara van Ginkel, HR-manager, via sollicitatieslltbgroep@lltb.nl