Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Medewerker Leisure & Horeca

Werkgever:All in Echt
Plaats:Echt

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ben jij aan 100% gasttevredenheid gehecht? Kom dan werken bij All in Echt! Heb jij een passie voor racen en snelheid, puzzel inzicht, ervaring met gamen, een sterke bowling arm of lijkt het jou gewoon leuk om gasten een onvergetelijk dagje uit te bezorgen? Dan zijn wij op zoek naar jou! All in Echt is de meest complete activiteitenlocatie van Limburg. Gasten kunnen bij All in Echt meer dan 25 verschillende activiteiten beleven zowel indoor als outdoor. Denk hierbij aan karten, bowlen, lasergamen, glowgolf, Prison Island, escaperooms enz. Er is voor iedere leeftijd genoeg te doen. Daarnaast worden er ook veel bedrijfsuitstapjes, kinderfeestjes en andere evenementen georganiseerd bij All in Echt.

WAT GA JE DOEN?

Je begeleidt de gasten tijdens de activiteiten zoals karten, lasergamen, bowling, prison island, paintball en nog veel meer activiteiten! Door jouw heldere uitleg en communicatie kunnen de gasten onbezorgd van de activiteiten genieten en zorg je tevens ervoor dat alles volgens de veiligheidsrichtlijnen verloopt. Eventueel kun je deze werkzaamheden ook combineren met de horecawerkzaamheden in een van onze horeca outlets. Je belangrijkste motto is om ervoor te zorgen dat de gast een onvergetelijke ervaring overhoudt aan zijn bezoek aan All in Echt!

WIE ZOEKEN WIJ?

  • Je denkt en handelt altijd klantgericht en voelt je verantwoordelijk;
  • Je bent enthousiast, klantvriendelijk en communicatief vaardig;
  • Je bent flexibel beschikbaar waaronder ook in de avonduren en het weekend;
  • Werkervaring is geen vereiste.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

  • Een marktconform salaris;
  • Mogelijkheden om het horeca vak te leren en jezelf hierin te ontwikkelen;
  • Doorgroeimogelijkheden naar andere functies;
  • Een gezellige werksfeer in een jong en gedreven team;
  • Uren en dagen kunnen we in overleg afstemmen, er zijn mogelijkheden voor fulltime en parttime.

INTERESSE?

Spreekt deze vacature jou aan en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Stuur dan jouw sollicitatiebrief en CV per e-mail naar hrm@entertraingroup.nl We nodigen je daarna graag uit voor een kennismakingsgesprek onder het genot van een kopje koffie waarbij je zelf onze veelzijdige evenementenlocatie kunt aanschouwen.