Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Verzorgende IG, afdeling de Gats (PG) Zorgcentrum Lemborgh

Werkgever:Zuyderland
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Voor zorgcentrum Lemborgh in Sittard zijn we, ter uitbreiding van afdeling de Gats, op zoek naar een nieuwe verzorgende IG- collega (uren zijn bespreekbaar). Ben jij op zoek naar een fijne werkplek binnen een prettig team waarin iedereen voor elkaar klaar staat en gezamenlijk zorg draagt voor een aangename leef- en woonomgeving voor onze cliënten en hun naasten? Dan maken wij graag kennis met jou!

Waar kom je te werken

Afdeling de Gats biedt zorg aan 25 cliënten met dementie en/of gedragsproblematiek. Deze zorg vraagt om een specifieke benaderwijze en deskundigheid en vereist een grote mate van flexibiliteit van onze zorgmedewerkers. Er is aandacht voor de individuele cliënt waarbij zijn/haar behoeftes en wensen centraal staan.

Jouw nieuwe baan

  • Binnen het hechte team van (zorg)collega’s, heb jij als verzorgende IG een belangrijke regiefunctie en word je elke dag opnieuw uitgedaagd om met jouw expertise en actieve inzet onze cliënten de best passende zorg te bieden en te zorgen voor een gezellige en huiselijke sfeer.
  • Je doet dit door zorg te verlenen aan onze cliënten en bij te dragen aan het lichamelijk en geestelijk welzijn, hierbij staan de individuele wensen en behoeftes van de cliënt altijd centraal.
  • Je verzorgt en begeleidt cliënten op basis van de zorgleefplannen, daarnaast heb je in je regiefunctie contact en overleg met collega’s vanuit diverse disciplines zoals artsen en psychologen. Daar waar nodig zet je de juiste acties uit.
  • Voor jou is het vanzelfsprekend om te werken vanuit een open communicatieve werkhouding, waarbij ruimte is voor eigen ideeën, verbeteringen en feedback.
  • Binnen je team en als individu ben je in staat om te improviseren, weet jij jouw grenzen te bewaken en lever je een positieve bijdrage om de gestelde (team)resultaten te behalen.

Wat neem je mee?

  • Je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG, MDGO-VP (niveau 3) of een in Nederland gelijkwaardig gewaardeerd buitenlands diploma.
  • Je hebt een heldere en eigentijdse visie op ouderenzorg en beschikt bij voorkeur over ervaring en/of affiniteit met het werken met psychogeriatrische cliënten.
  • Je voelt je verantwoordelijk voor je werk, je wilt je graag verder ontwikkelen en bent flexibel, stressbestending, communicatief sterk en sociaal vaardig. In je werk heb je naast het contact met cliënten ook veelvuldig contact met familieleden en mantelzorgers.
  • Je bent ondernemend, denkt in mogelijkheden, herkent kansen en neemt daarbij initiatieven om verbeteringen te realiseren in het belang van de cliënt.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een baan voor onbepaalde tijd bij de grootste werkgever van Limburg;
  • Een contract voor minimaal 20 uur en maximaal 36 uur per week waarbij het exact aantal contracturen in overleg met jou wordt bepaald;
  • Salaris volgens CAO Ziekenhuizen in FWG 35 (min €2.279 bruto per maand en maximaal €3.276 bruto per maand bij een 36-urige werkweek);
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen), inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%) en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder collectiviteitskorting bij zorgverzekering, een sportabonnement met korting, leuke teamuitjes, interessante workshops en nog veel meer leuke en interessante voordelen die jaarlijks worden vernieuwd;
  • Tal van carrière en ontwikkelingsmogelijkheden binnen onze brede organisatie (zorgcentra, hospices, ziekenhuis, geestelijke gezondheidszorg, thuiszorg en thuishulp) zoals opleiding tot Eerst Verantwoordelijke Contactverzorgende (EVC) en verkorte opleiding tot verpleegkundige niveau 4;

Interesse?

Ben je enthousiast en wil je solliciteren? Dat kan via de knop ‘solliciteer op deze vacature’. Voor meer informatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Maarten Pöllibauer (unitmanager i.o.) telefoonnummer: 06-51012598.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.