Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Helpende Zorg en Welzijn (24-32 uur per week)

Werkgever:Zuyderland
Plaats:Limburg

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Zoek jij als helpende een fijne en uitdagende werkplek binnen een verzorgingshuissetting waar kleinschalig gewerkt wordt?

Lees dan snel onze vacature en reageer! We verwelkomen je graag binnen ons gezellige team.

Welkom in het team

Afdeling Gebrokerhaof binnen Zorgcentrum de Egthe in Echt is een warme verzorgingshuisafdeling waar zorg verleend wordt aan 43 bewoners. Samen met een groot team van collega’s, dat opgesplitst is in 3 kleinere teams, zorg je dagelijks voor een prettige leef- en woonomgeving van onze bewoners waarbij hun wensen en de behoeften centraal staan en we proberen de eigen regie zo lang en zo veel mogelijk in eigen handen van de bewoner te houden.

Je komt als nieuwe medewerker terecht in een dynamisch team dat nog volop in ontwikkeling is en veel ruimte is voor eigen ontwikkeling en groei. Je zult je er als nieuwe medewerker snel thuis voelen.

Jouw nieuwe baan

Het is belangrijk dat jij als helpende inzicht hebt in de zorgbehoefte van de bewoners en zelfstandig de basiszorg kunt leveren. Je assisteert de verzorgenden en verpleegkundigen bij het uitvoeren van (complexe) handelingen, maar ook bij de verzorging en begeleiding van bewoners bij dagbestedings- en welzijnsactiviteiten. Verder assisteer je bij het verstrekken van maaltijden en dranken in de huiskamers dan wel op de kamer van de bewoner en zie je toe op de naleving van hygiënevoorschriften. Tenslotte verricht je (voorkomende) huishoudelijke taken op de afdeling.

Wat neem je mee?

 • Je beschikt over het diploma Helpende Zorg en Welzijn (niveau 2) of een vergelijkbaar diploma, bijvoorbeeld MDGO-VZ;
 • Het is een pré als je al werkervaring hebt opgedaan binnen de ouderenzorg maar we verwelkomen je ook graag binnen ons team als je open staat om te leren en je graag met deze doelgroep wilt werken;
 • Klantgerichtheid, zelfstandigheid en oplettendheid zijn eigenschappen die je zeker bezit. Daarnaast ben je creatief en flexibel in denken en handelen.
 • Je bent bereid tot het werken in wisselende diensten (vroege- en late diensten) en je werkrooster is minimaal één maand van tevoren bekend;

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een werkweek van minimaal 24 en maximaal 32 uur per week waarbij het exact aantal contracturen in overleg wordt bepaald;
 • Salaris volgens CAO Ziekenhuizen in FWG25, minimaal €13 bruto per uur en maximaal €17,24 bruto per uur, afhankelijk van je werkervaring;
 • Een aantrekkelijke vakantietoeslag (8,33%) en eindejaarsuitkering (8,33%) en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Ziekenhuizen;

Wat bieden wij jou nog meer?

 • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenverzekering (PFZW);
 • Collectieve korting op een aanvullende ziektekostenverzekering (CZ, IZZ of Menzis) en diverse verzekeringen via Centraal Beheer/AON;
 • Een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering (Allianz);
 • Naar keuze deelname aan de personeelsvereniging met onder andere kortingen op concerten, vakanties en interessante workshops/cursussen;
 • Tal van carrière en ontwikkelingsmogelijkheden binnen onze brede organisatie en gratis initiatieven voor Zuyderland medewerkers zoals stoelmassages, loopbaanadvies en andere leuke activiteiten.
Interesse?

Ben je enthousiast en wil je solliciteren? Dat kan via de knop ‘solliciteer op deze vacature’. Voor informatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Geert Jansen, unitmanager, telefoonnummer: 06-83157773.

Meer weten?

Een referentiecheck en screening kunnen onderdeel zijn van de procedure. Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd.

Voorrangskandidaten krijgen, bij gelijke geschiktheid, voorrang op interne en externe kandidaten.

Vacature: Helpende Zorg en Welzijn

Werkgever:Zuyderland
Plaats:Echt

Zorg jij met plezier voor cliënten en sta je achter onze missie ‘’De beste zorg, zo thuis mogelijk’’ ?

Neem dan contact met ons op en samen vinden we de baan die het best bij je past!

Zuyderland is de grootste werkgever van Limburg en heeft voor jou als zorgprofessional de meest diverse doorgroeimogelijkheden op verschillende (nieuwbouw)locaties in Zuid-Limburg en Midden-Limburg . Zuyderland biedt ‘’De zorg van je leven’’ in elke levensfase: vooruitstrevende geboortezorg in ons topklinisch ziekenhuis, geestelijke gezondheidszorg en revalidatie, ouderenzorg binnen onze thuishulp, thuiszorg en zorgcentra en in de laatste levensfase, onze twee hospices.

Met een verfrissende blik en aandacht voor anderen staan wij samen voor de beste zorg in de regio.

Als medewerker kan je bovendien gebruik maken van opleidingsmogelijkheden, loopbaan coaching en ons ‘’Jij doet ertoe’’-programma boordevol leuke activiteiten rond gezondheid, ontspanning en leiderschap.

Jouw nieuwe baan ?

Als Helpende binnen Zuyderland Zorgcentra is het belangrijk dat je inzicht hebt in de zorgbehoefte van de cliënt en zelfstandig de basiszorg kunt leveren . Je assisteert verzorgenden en verpleegkundigen bij het uitvoeren van (complexe) handelingen en helpt bij de verzorging en begeleiding van cliënten bij dagbestedings- en welzijnsactiviteiten. Verder ondersteun je bij het bereiden en verstrekken van maaltijden en dranken en zie je toe op de naleving van hygiënevoorschriften. Voorkomende huishoudelijke taken op de afdeling horen eveneens tot je takenpakket.

Als Helpende binnen Zuyderland Zorgcentra heb je heel wat opties:

 • Locaties: Sittard-Geleen, Beek, Born, Stein, Echt-Susteren.
 • Specialisaties: verzorgingshuiszorg, psychogeriatrie (PG en PG-plus), somatiek, revalidatie- en herstelzorg, palliatieve zorg/hospice.
 • Woonvormen: reguliere/grootschalige afdelingen, kleinschalig wonen (KSW), extramurale zorg.

Wat neem je mee?

Om in deze functie aan de slag te kunnen gaan, dien je in het bezit te zijn van het diploma Helpende Zorg en Welzijn (niveau 2) of een vergelijkbaar diploma, bijvoorbeeld MDGO-VZ of een gelijkwaardig (buitenlands) diploma.

Wie je verder bent, wat je kan en wat je wilt? Dat bespreken we tijdens een persoonlijk gesprek!

Wat bieden wij?

 • Contract voor onbepaalde tijd, aantal uren en voorkeuren zijn bespreekbaar (vb. vaste vrije dag)
 • Als Helpende word je ingeschaald in FWG 25 CAO Ziekenhuizen (€2.279 - € 2.975 bruto per maand op basis van 36 uur per week) plus onregelmatigheidstoeslagen.
 • 144 verlof- en 57 PLB-uren per jaar bij 36 uur per week, reiskostenvergoeding, vakantiegeld, eindejaarsuitkering en pensioen.
 • Talrijke kortingen (collectieve zorgverzekering, sportabonnement, bekende merken), leuke teamuitjes, interessante workshops en nog veel meer voordelen!

Interesse?

Solliciteren kanvia de knop. Graag eerst meer informatie? Neem contact op met Recruiter Nathalie Herben via 06-82853197 (ook whatsapp) of recruitment@zuyderland.nl

Onze overige vacatures kan je vinden via www.werkenbijzuyderland.nl . Hier kan je een open sollicitatie sturen of een job alert aanmaken om op de hoogte te blijven van passende vacatures

Sollicitatieproces

Na ontvangst van je sollicitatie contacteert onze Recruiter je voor een telefonische kennismaking om te bepalen welk team het best bij je past. Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt je toekomstige leidinggevende je meer over de afdeling. Bij een positieve indruk langs beide kanten plannen we een meeloopmoment zodat je zelf kan kennismaken met je nieuwe collega’s, cliënten en werkomgeving. Tot slot volgt er een arbeidsvoorwaardengesprek zodat je helemaal klaar bent voor je nieuwe baan!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.