Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Docent LB Algemeen Medische vakken

Werkgever:Vista College
Plaats:Heerlen

Binnen de opleiding Assisterende in de Gezondheidszorg is een tijdelijke vacature ontstaan voor een Docent LB algemeen medische vakken (0,8 fte tot 1,0 fte).

Het gaat om de vervanging van docenten uit de opleiding doktersassistent en tandartsassistent. De start en de duur van de arbeidsovereenkomst wordt in onderling overleg bepaald. De werklocatie is Zorg Academie Parkstad in Heerlen.

VISTA college

VISTA college is dé opleider van het Zuiden met verschillende locaties in Zuid-Limburg. Onze opleidingen en cursussen bieden jongeren en volwassenen toekomstperspectief. We bereiden ze voor op een wereld die voortdurend in beweging is. Dat doen we door ondernemend en innovatief te zijn en samen te werken met het bedrijfsleven. Samen ontwikkelen we Limburgse krachten voor morgen.

Over de opleiding

Docenten en instructeurs van de opleiding Assisterende in de Gezondheidszorg leiden studenten op tot professionals in de zorg. Onze studenten kunnen na het afronden van hun studie aan de slag als assistent bij een apotheker, dokter of tandarts. De opleiding is een MBO-niveau 4 opleiding.

Wat ga je doen?

Als docent LB binnen de opleidingen doktersassistent en tandartsassistent ga je aan de slag om studenten in de leeftijd van 16 tot gewoonlijk 23 jaar op te leiden tot een beginnend beroepsbeoefenaar. Je zult met name lessen verzorgen in algemeen medische vakken. Hieronder wordt onder andere verstaan, het geven van vakken zoals praktijkhygiëne, EHBO, communicatieve vaardigheden, geneesmiddelen kennis, verwerking van patiëntgegevens in administratieve systemen.

Wat verwachten we van jou?

  • Je bent in het bezit van een HBO-diploma, domein Zorg;
  • Je bent momenteel werkzaam in een praktijk of instelling waar je zorg verleend;
  • Bij voorkeur heb je ervaring met lesgeven en/of begeleiden van studenten (bijvoorbeeld als werkplekbegeleider);
  • Je bent enthousiast en gedreven om samen met je collega’s uitvoering te geven aan het onderwijsprogramma.

Wat mag je van ons verwachten?

VISTA college biedt een interessante functie in een ontwikkelgerichte organisatie. Je komt te werken in een enthousiast team dat professioneel handelt en kwaliteit hoog in het vaandel heeft.

Bij VISTA college zien we wat jij voor de opleiding en leerlingen mogelijk maakt. Wij zorgen voor een goede werksfeer en veel vrijheid. Zo bieden wij jou bijvoorbeeld de ruimte én het vertrouwen om je functie in te vullen op jouw manier. Je salaris bedraagt op fulltime basis max € 5.228,00 bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring, volgens de cao mbo, schaal LB. Ook bieden we ruime faciliteiten om je te ontwikkelen, een eindejaarsuitkering, 30 vakantiedagen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast?

Leuk dat je ons team wilt komen versterken! Je stuurt ons je sollicitatie uiterlijk 18 september door het formulier in te vullen dat je via onderstaande knop bereikt. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdag 20 september in de middag.

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Ilse Lenders, via i.lenders@vistacollege.nl

Je hoort snel van ons!

FTE: 0,8-1,0

Opleiding: Assisterende in de Gezondheidszorg

Standplaats: Heerlen