Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Senior Clientbegeleider Lieve Vrouwestraat

Werkgever:Stichting Pergamijn
Plaats:Echt

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Senior Cliëntbegeleider, 28-32 uur, Lieve Vrouwenstraat in Geleen

Wil jij van betekenis zijn voor mensen met een lichte verstandelijke beperking?

Wat ga je doen?
Als senior cliëntbegeleider ben je verantwoordelijk voor het welzijn van de cliënten. Het dagelijkse werk staat in het teken van de ontwikkeling, plezier en welzijn van de cliënt, waarbij het ondersteuningsplan als leidraad dient. Samen met je collega’s vorm je een dynamisch team dat streeft naar de beste zorg. Je communicatieve vaardigheden, inlevingsvermogen en positieve instelling zorgen ervoor dat je makkelijk prioriteiten stelt, goed kan schakelen tussen meerdere taken en constructief kritisch durft te zijn. Als senior cliëntbegeleider ben je een kartrekker en verbinder, waardoor je een voorbeeldrol vervult voor je collega’s.

Wat bieden we jou?
Arbeidsvoorwaarden:

  • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg: FWG 45; (min. €2.766,- max. €3.861,- o.b.v. 36 uur) en een interessante werkkostenregeling (voordelen bij de aanschaf van een telefoon, tablet of fiets, sportclub,…);
  • Lees hier meer over de CAO Gehandicaptenzorg: CAO Gehandicaptenzorg 2021-2024 | Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (vgn.nl).
  • 144 verlofuren en 57 uren balansverlof per jaar op basis van een fulltime dienstverband (36 uur).
  • Vakantiegeld (8 %), eindejaarsuitkering (8,33 %), reiskostenvergoeding, onregelmatigheidstoeslag, kerstgeschenk en attentie Dag van de Zorg;
  • Intentie tot vast dienstverband
  • Sittard is goed te bereiken vanuit Roermond, Sittard, Geleen, Beek, Heerlen, Maastricht, Maasmechelen, Maaseik en Kinrooi.


En verder vinden we het belangrijk:

  • Dat je een goede werk-/privébalans vindt. We spreken samen af hoeveel uur je werkt en wanneer we je inroosteren;
  • Dat je je als professional kunt blijven ontwikkelen en groeien in je werk. Daarom geven we veel aandacht aan scholing (onder meer via een online leerplatform) en heb je bij Pergamijn mogelijkheden om zelf je carrière pad uit te stippelen;
  • Dat er een fijne werksfeer is dankzij teambuilding, personeelsvereniging, kerstevent voor personeel en meer.


Jouw profiel

  • Jij hebt een afgerond diploma in de zorg op MBO-niveau 4 met relevante werkervaring of HBO niveau.
  • Jij hebt ervaring in aansturen en coachen van medewerkers.
  • Jij hebt ervaring in de gehandicaptenzorg, jeugdzorg, ouderenzorg en/of psychiatrie.


Over Pergamijn
Pergamijn ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking vanuit hun eigen vraag en behoefte. Zo zelfstandig als mogelijk, zo beschermd als nodig. Terrein Pepinusbrug in Echt is een beschermende woonomgeving met specialistische zorg en behandeling voor mensen met (hoog)complexe ondersteuningsvragen. Op diverse locaties in Midden- en Zuid-Limburg biedt Pergamijn zorg- en woonconcepten in de wijk voor mensen met (complexe) ondersteuningsvragen. In partnerschap met het netwerk rondom de cliënt maken we voor hem of haar van elke dag een goede dag. Dit doen we professioneel, positief en met passie voor onze bijzondere doelgroepen!

Waar ga je werken?
Binnen de Lieve Vrouwestraat zorgen we voor cliënten waarbij er sprake is van lichte tot matige verstandelijke beperking. De locatie biedt plaats aan 19 bewoners die allen een eigen appartement hebben. Er is een gezamenlijk woonkamer maar daar maakt niet elke bewoner gebruik van. Bij sommige cliënten kan er sprake zijn van lichte gedragsproblematiek. De ondersteuning is zowel gericht op de stimulering en ontwikkeling van de cliënten, als op de instandhouding van de zelfredzaamheid bij het uitvoeren van taken. Daarnaast is er bij onze cliënten ook (een deel) persoonlijke verzorging of ondersteuning hierin nodig. De cliënt staat bij ons centraal en we proberen zo veel mogelijk te voldoen aan de behoeften van de cliënt. Zo hebben ze zelf ook een deel regie over hun dagindeling en de structuur. Als begeleider ben je aanwezig om hierin te ondersteunen en de regie over te nemen waar dit nodig is.

Enthousiast? Solliciteer snel!
Kom jij ons team versterken? Solliciteer en we nemen contact met je op. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met teammanager John Hamers via telefoonnummer 06-81361350.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure?
Bel of app dan met recruiter Justin Zelissen via telefoonnummer 06-14957174. Een Verklaring Omtrent Gedrag en screening maken deel uit van de sollicitatieprocedure.