Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Helpende nieuwbouw locatie Douvenrade

Werkgever:Sevagram
Plaats:Heerlen

Helpende zorglocatie Douvenrade in Heerlen

Zie jij het als een uitdaging om onze bewoners een warm thuisgevoel te kunnen geven? Grijp dan nu je kans! Onze nieuwbouw locatie Douvenrade is namelijk op zoek naar nieuwe collega’s in de functie van helpende!

Wil jij een indruk krijgen van onze zorglocatie Douvenrade in Heerlen?

Op een unieke locatie aan de rand van het centrum van Heerlen wordt een modern en op de toekomstgericht zorgcomplex gebouwd waar senioren levensloopbestendig kunnen wonen.

Parc Douvenrade is een combinatie van gebouwen waar zelfstandig wonen én wonen met (verpleeghuis)zorg geleverd wordt. Ons zorgcentrum bestaat uit vijf woonlagen met ieder 21 verpleegkamers en een gezamenlijke huiskamer per etage. Per etage worden oftewel bewoners met somatische zorg (intensieve lichamelijke zorg) verzorgd of bewoners met dementie.

Met name aan deze laatste groep bewoners word in dit gebouw leefcirkels ingezet. Hiermee wordt bedoeld dat deze bewoners met slimme sensoren en domotica zich vrij kunnen bewegen in het gebouw over de verdiepingen en in de tuin. Bewoners kunnen hierdoor in veiligheid genieten van optimale vrijheid.

De faciliteiten op de begane grond zijn niet alleen toegankelijk voor de bewoners van het zorgcentrum maar ook voor bewoners van de aangrenzende appartementen en omwonenden. Zij kunnen gebruik maken van het restaurant, de fysiotherapeut, de kapper of de pedicure. Levensloopbestendig wonen in Douvenrade omdat echtparen in Parc Douvenrade (ongeacht de zorgvraag) samen kunnen blijven wonen. Wel apart maar niet gescheiden! Dat maakt het wonen in Douvenrade uitermate geschikt voor echtparen waarbij één van de twee steeds meer hulp/zorg nodig heeft.

Jouw baan als helpende bij Douvenrade in Heerlen

Je bent behulpzaam bij wat we in de zorg, Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL) noemen, handelingen die de meeste mensen verrichten zonder dat ze erbij stilstaan, maar waarvoor onze bewoners extra moeite moeten doen: In en uit bed komen, aan- en uitkleden, gaan zitten, opstaan, bewegen, lopen, haren kammen, nagels knippen en scheren.

Bij ons verleen je kwalitatieve, warme zorg waar voldoende tijd en aandacht voor de bewoner écht centraal staan. De somatische en PG zorg kan uitdagend zijn en biedt tegelijkertijd ruimte om echt een band op te bouwen met bewoners. Dat jij de bewoners goed kent en weet wat er speelt, zorgt ervoor dat jij de beste mensgerichte zorg en welzijn kunt leveren! Hierbij hou je rekening met eigen leefgewoontes die in samenspraak vraaggericht worden aangeboden om het thuisgevoel te evenaren.

Heb je tijdens jouw opleiding het keuzedeel helpende plus behaald? Daar zijn we heel blij mee! De bijbehorende taken mag je uiteraard uitoefenen.

Wie ben jij

  • Jij moet ergens beginnen! Dus of je nu al jaren ervaring hebt, of net klaar bent met je studie. Bij ons team ben je van harte welkom.
  • Jij hebt affiniteit met een van de doelgroepen; psychogeriatrie (dementie), somatiek of revalidatie.
  • Jij staat sterk in je schoenen en weet het hoofd koel te houden in drukke en acute situaties.
  • Jij bent flexibel inzetbaar, zo ben je ook bereid in het weekend en op feestdagen te werken of bij te springen waar nodig.
  • Jij besteed niet alleen aandacht aan het zorgen voor, maar ook aan het welzijn van onze bewoners.
  • Jij bent natuurlijk in het bezit van het diploma Helpende zorg en welzijn. Ben je nog bezig met je studie? Of overweeg je om de overstap van BOL naar BBL te maken? Ook dan komen we graag met je in contact.

Waar kun je op rekenen?

  • Bij ons kun je rekenen op een goede pensioensregeling, onregelmatigheidstoeslagen, een eindejaarsuitkering en 237,4 verlofuren bij een fulltime dienstverband
  • Wij bieden je de mogelijkheid om door te groeien of je verder te ontwikkelen met ons opleidingsaanbod
  • We bouwen graag samen aan een langdurige arbeidsrelatie. We bieden je daarom een jaarcontract mét vaste uren én uitzicht op een vast dienstverband
  • In deze functie ontvang jij een salaris volgens FWG 25 cao VVT van € 2.339,72– € 2.928,86 (afhankelijk van ervaring) bruto per maand op basis van 36 uur
  • Je maakt deel uit van een Planetree organisatie, mensgericht. Waarin we allemaal vanuit ons hart werken, denken en doen

Wil jij solliciteren op deze vacature als helpende bij Douvenrade?

Solliciteren bij Sevagram maken we voor jou zo makkelijk mogelijk. Je kunt klikken op de sollicitatie button om je sollicitatie achter te laten. Bij vragen staat Leon Lemmens (06 39 26 56 94), teammanager zorg, je graag te woord!