Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Machinist Overslag

Werkgever:PreZero
Plaats:Roermond

Hoe ziet jouw dag eruit?

Het is maandagochtend. Kop koffie, praatje met je collega’s over het weekend en dan start je werkdag echt. Je loopt naar je werkplek en hebt zin om aan de slag te gaan. Je kent de kraan en shovel als geen ander en vindt het fijn om orde te scheppen in de afvalberg. Met jouw kraan sorteer je het afval. Met de shovel laad je de diverse stromen in verschillende transportmiddelen. Het voorgesorteerde afval maak je gereed voor verdere verwerking met behulp van onze zeef. Het vullen, onderhouden en schoonmaken van de zeef horen ook bij je taken. Je herkent alle afvalstromen en weet hier een waarde aan te hangen. De acceptatie van het afval dat binnen wordt gebracht op de locatie is jouw verantwoordelijkheid.

Samen met de collega’s zorg je ervoor dat de afvalstromen goed doorlopen. Wanneer collega’s vragen of twijfels hebben over aangeboden afval komen ze bij jou. om Tot slot hou je in de gaten of iedereen zich houdt aan de veiligheidsregels op de overslag.

Dankzij jou kan het afval weer door collega’s worden opgehaald en weggebracht naar nieuwe bestemmingen en blijft de overslag schoon en netjes!

Wat gaan we jou aanbieden?

  • Elke maand netjes op tijd je salaris volgens de afspraken in de CAO Beroepsgoederenvervoer.
  • 27,5 vakantiedagen
  • Leuke collega’s
  • Reiskostenvergoeding (vanaf 10 km) op basis van je reisafstand;
  • Korting op zorgverzekering bij Zilveren Kruis
  • Je kunt met korting een fiets, mobiele telefoon, tablet of laptop aanschaffen
  • Je denkt er misschien nog niet over na, maar je pensioen wordt geregeld bij het Pensioenfonds Vervoer

Wat neem jij mee?

Je bent in bezit van een kraan- en of shovelcertificaat en bent bereid om, indien nodig, aanvullende certificaten te halen. Je hebt ervaring met het werken met een kraan of shovel en houdt van aanpakken. Daarnaast ben jij het bezit van certificaat acceptant of bereid deze te halen. Elke dag start jij enthousiast en fris met je werkdag. Grapje tussendoor? Vinden we belangrijk, net als veilig thuiskomen en samenwerken. Want wij werken samen, lachen samen en zorgen samen voor schone straten.

Meer informatie?

Bel of mail Jef Huijnen, Voorman Overslagen Rayon Zuid Oost, 06-25407274 of jef.huijnen@prezero.com

Wie zijn wij

Bij PreZero zijn we heel bevlogen over ons werk. Samen met ruim 2.000 collega’s werken we namelijk aan een prachtig doel: zero waste. Dat betekent: we zamelen afval in, sorteren en bewerken het tot grondstoffen en maken er nieuwe producten van. Wij zijn mensen met een drive, niet alleen in ons werk, maar ook in ons privéleven. Bijvoorbeeld als enthousiaste voetbalvader, fanatieke marathonloopster, sleutelaar, mountainbiker, verhalenverteller of thuiskok. Die bevlogenheid zien we graag bij PreZero.