Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Psycholoog CGT Roermond

Werkgever:PHI
Plaats:Roermond

Voor onze locatie in Roermond zijn we op zoek naar een basispsycholoog met enkele jaren behandelervaring en bij voorkeur de basiscursus CGT.

Functiebeschrijving

Als psycholoog Cognitieve GedragsTherapie (CGT) voer je intakegesprekken met onze cliënten en daarnaast maak je deel uit van het behandelteam in een interdisciplinaire setting onder leiding van de regiebehandelaar. Ook voer je als psycholoog CGT gedragstherapeutische interventies uit bij onze cliënten in individuele sessies. Tevens neem je wekelijks deel aan het uitgebreide MDO waar de cliënten worden besproken.

Binnen het interdisciplinaire behandelteam werk je samen met de psycholoog psychosomatiek (PS) en de fysiotherapeut. De psycholoog PS heeft gedurende het behandeltraject aandacht voor de wisselwerking tussen lichaam en geest. De fysiotherapeut monitort het fysieke activatieprogramma van de cliënten.

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde masteropleiding in de klinische of medische psychologie (MSc.). Daarnaast heb je bij voorkeur de basiscursus CGT afgerond.
  • Je hebt minimiaal 2 jaar behandelervaring als psycholoog, bij voorkeur met cognitieve gedragstherapie en met het werken in een interdisciplinair team.
  • Je bent cliëntgericht, innovatief en bezit goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Verder ben je stressbestendig en kun je goed omgaan met veranderende omstandigheden.
  • Je bent bij voorkeur 36 uur per week beschikbaar (4x9 uur).

Wat bieden we je?

Een uitdagende functie met zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in een jong, ambitieus, gezond en dynamisch bedrijf binnen een prettige werkomgeving.

Resultaatverantwoordelijkheid, de kans om onze interdisciplinaire top poliklinische zorg uit te breiden. Daarnaast volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Denk hierbij aan het volgen van een cursus EMDR, ACT, basis CGT en motivational interviewing binnen de eerste twee jaar van je dienstverband.

Je start bij ons met een jaarcontract dat vervolgens bij goed functioneren zal worden omgezet naar een vast dienstverband. We bieden je een passend salaris dat aansluit bij je werkervaring, leeftijd en expertises.

Premium Healthcare Interventions (PHI)

PHI is een gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg (SGGZ) instelling met vestigingen in Limburg en Noord-Brabant. Wij richten ons op de behandeling van cliënten met stemmingsstoornissen, angststoornissen en somatoforme stoornissen. Wij bieden geestelijke gezondheidszorg aan volwassenen, op een wijze die onderscheidend en effectiever is dan het aanbod zoals dat door de traditionele aanbieders wordt verzorgd. Onze behandelresultaten zijn uitstekend!

PHI verleent met passie en grote betrokkenheid - op het gebied van psychische hulp - optimale en specialistische zorg aan haar cliënten. PHI ziet de mens graag als één geheel en vindt het dan ook logisch dat een mens in tijden van ziekte of onbalans ook als één geheel wordt gezien. In de praktijk betekent dit dat er aandacht is voor geest en lichaam, vormgegeven in een gecombineerd, interdisciplinair en modulair behandeltraject, gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten.

Wij gaan in de basis standaard uit van het ‘stepped care’ model en de evidence based’ behandelmethodieken die volgens de richtlijnen (Multidisciplinaire richtlijn depressie en multidisciplinaire richtlijn angststoornissen; Trimbos Instituut, 2013, 3e revisie) worden voorgeschreven. De belangrijkste componenten in dit behandelprogramma zijn gestoeld op de (2e generatie) Cognitieve Gedrags Therapie en de (3e generatie) Acceptance and Commitment Therapy (ACT).

Solliciteren

Direct solliciteren kan via de sollicitatiebutton. We ontvangen graag een cv en motivatiebrief.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan naar 088 – 000 1660 en vraag naar Yvanka Pfeifer (corporate recruiter) of kijk op onze website (www.phi-med.nl).