Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Stagiair Audit– controlepraktijk (meewerk- / afstudeerstage)

Werkgever:Newtone
Plaats:Herten

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wat ga je doen?

Volg jij op dit moment een HBO-studie in de richting van Accountancy/Bedrijfseconomie en ben je zoek je een uitdagende stageplek binnen onze controlepraktijk? Dan hebben wij een leuke en uitdagende stageplaats voor jou! Voor onze vestiging in Roermond zijn wij op zoek naar leergierige meewerk- of afstudeerstagiaires.

Bij Koenen en Co willen we je graag de mogelijkheid bieden om ervaring op te doen in de praktijk. Wij horen daarom graag op welke persoonlijke vlakken jij jezelf verder wilt ontwikkelen en dagen je uit om tijdens deze stageperiode het maximale uit jezelf te halen. Om er uiteindelijk een leerzame en leuke stageperiode van te maken, vinden wij het belangrijk om stagiaires van goede begeleiding te voorzien vanuit onze professionals op de werkvloer. Gedurende de hele stageperiode krijg je een persoonlijke mentor toegewezen waarbij je voor al jouw vragen terecht kan. Natuurlijk ga je ook volop samenwerken met de andere collega’s van onze controlepraktijk zodat je na deze stageperiode een compleet hebt verkregen van de voortkomende werkzaamheden zoals:

– Het ondersteunen van de audit teams bij het controleren van posten op de jaarrekening.

– Het in kaart brengen en controleren van bedrijfsprocessen

– Het onderhouden van een goede klantrelatie, samen met je teamleden. Je zult gedurende je stageperiode dus veel aanwezig zijn bij de klant.

– Analyseren en rapporteren van financiële gegevens van klanten.

Wat breng je mee?

– Je studeert momenteel aan een HBO- of WO-opleiding in de richting van Accountancy of Bedrijfseconomie.

– Je zoekt een uitdagende stageplek en staat te popelen om het werkveld (verder) te gaan ontdekken.

– Je hebt een passie voor cijfers en hebt een voorkeur voor de controlepraktijk binnen de Accountancy.

– Je bent klantgericht ingesteld en werkt gemakkelijk samen in een jong en gezellig team.

– Je wilt het beste uit je stage halen.

Wat bieden we jou?

– Een maandelijkse bruto stagevergoeding van € 875,-

– Reiskostenvergoeding.

– Persoonlijke- en professionele begeleiding.

– Flexibele werktijden.

– Diverse informele (team)activiteiten gedurende het jaar (o.a. een wekelijkse bootcamp, kerstdiner, nieuwjaarsontbijt, zomerbarbecue, vrijdagmiddagborrels, voetbal-/tennistoernooien, etc.).

– Indien de stageperiode vanuit beide kanten positief is verlopen, behouden wij jou graag als werkstudent gedurende de resterende studieperiode of verwelkomen wij jou graag als Junior Assistent Accountant op de controlepraktijk!

Kortom: werkgeluk binnen een informele en professionele organisatie.

Wie zijn wij?

Koenen en Co is een fullservice finance en consultancy organisatie. We zijn met 3 vestigingen (Maastricht, Roermond en Venlo) en meer dan 250 professionals marktleider in Limburg. We helpen onze klanten met alle voorkomende vragen rondom hun bedrijfsvoering en natuurlijk zorgen we ervoor dat ze voldoen aan hun wettelijke financiële verplichtingen. Zo maken wij het verschil voor onze klanten en kunnen zij zich focussen op wat er voor hen echt toe doet: hun onderneming.

Om het verschil te kunnen maken voor onze klanten realiseren we ons heel goed dat dit start bij jou als collega. Net als bij onze klanten willen we dan ook weten wat je drijft, wat jouw ambities en uitdagingen zijn. En dat zowel op professioneel, als op persoonlijk vlak. Op basis van deze persoonlijke benadering gaan we vervolgens samen invulling geven aan jouw ideale baan en de (eventueel) door jouw gewenste ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Hierbij verliezen we een goede work-life-balance niet uit het oog.

Is deze functie op jouw lijf geschreven?

Stuur dan je CV en een korte motivatie en laat ons weten waarom jij degene bent die bij Koenen en Co het verschil gaat maken.

Geef bij jouw sollicitatie duidelijk aan welke stage- periode en vorm (meewerk- of afstudeerstage) het betreft.

Werken bij Koenen en Co

Jij bent er, voordat jouw klanten je nodig hebben.