Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Salarisconsultant

Werkgever:Newtone
Plaats:Herten

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Voor onze vestiging in Roermond zijn we op zoek naar een ervaren salarisconsultant.

Wat ga je doen?

Als ervaren salarisconsultant onderhoud je het contact met de klanten en adviseer je over alle vraagstukken op het gebied van hun personeels- en salarisadministratie. Van advies over inrichting tot advies over digitalisering en het optimaliseren van administratieve processen.

Daarnaast verzorg je zelf voor een aantal klanten de salarisadministratie, je legt bevindingen en afspraken vast en je communiceert tijdig wanneer er actie moet worden ondernomen.

Het vertalen van ontwikkelingen in de markt en/of vaktechniek naar acties en adviezen richting onze klanten is ook onderdeel van je functie.

Als ervaren salarisconsultant vind je het leuk om je kennis over te brengen. In dat kader begeleid en ondersteun je collega’s en draag je daarmee bij aan hun ontwikkeling!

Het team van onze afdeling Salaris Service bestaat uit 16 enthousiaste collega’s en vormt een centrale rol binnen de businessline Werkgeversdesk.

Wat breng je mee?

– Je hebt een HBO werk- en denkniveau en minimaal 4 tot 5 jaar ervaring als salarisadministrateur.

– Je hebt een afgeronde opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL)

– Je bent bekend met de online software voor personeels- en salarisadministratie (Loket.nl en/of AFAS) of hebt interesse om je in deze software te verdiepen.

– Je hebt uitstekende communicatieve- en adviesvaardigheden.

– Je hebt vaktechnische kennis op het gebied van salaris- en personeelsadministratie, maar bezit ook basiskennis over HR, arbeidsrecht, loonheffingen en pensioen.

– Je bent leergierig en nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen. Je blijven ontwikkelen is voor jou heel belangrijk.

– Je houdt van een professionele en informele werksfeer en werkt graag in teamverband.

Wat bieden we jou?

– Een marktconform+ salaris passend bij jouw opleiding en ervaring;

– 30 vakantiedagen + de mogelijkheid tot koop en verkoop van 6 vakantiedagen (op fulltime basis);

– Flexibel werken met de mogelijkheid om 40% thuis te werken (incl. vergoeding voor jouw thuiswerkplek en een thuiswerkvergoeding);

– Een laptop en recente IPhone;

– Reiskostenvergoeding;

– Een premievrij pensioen;

– Volop ontwikkelings-/opleidingsmogelijkheden middels onze Koenen en Co Academy en/of een op maat afgestemd programma;

– Multidisciplinair werken;

– Leuke en uitdagende klanten;

– Diverse informele (team)activiteiten gedurende het jaar (o.a. een bootcamp, kerstdiner, nieuwjaarsontbijt, zomerbarbecue, vrijdagmiddagborrels, voetbal-/tennistoernooien, etc.).

Kortom: werkgeluk binnen een informele en professionele organisatie.

Wie zijn wij?

Koenen en Co is een fullservice finance en consultancy organisatie. We zijn met 3 vestigingen (Maastricht, Roermond en Venlo) en meer dan 250 professionals marktleider in Limburg. We helpen onze klanten met alle voorkomende vragen rondom hun bedrijfsvoering en natuurlijk zorgen we ervoor dat ze voldoen aan hun wettelijke financiële verplichtingen. Zo maken wij het verschil voor onze klanten en kunnen zij zich focussen op wat er voor hen echt toe doet: hun onderneming.

Om het verschil te kunnen maken voor onze klanten beseffen we ons heel goed dat dit start bij jou als collega. Net als bij onze klanten willen we dan ook weten wat je drijft, wat jouw ambities en uitdagingen zijn. En dat zowel op professioneel, als op persoonlijk vlak. Op basis van deze persoonlijke benadering gaan we vervolgens samen invulling geven aan jouw ideale baan en de (eventueel) door jouw gewenste ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Hierbij verliezen we een goede work-life-balance niet uit het oog.

Is deze functie op jouw lijf geschreven?

Stuur dan je CV en een korte motivatie en overtuig ons waarom jij degene bent die bij Koenen en Co het verschil gaat maken.

Werken bij Koenen en Co

Jij bent er, voordat jouw klanten je nodig hebben.