Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Medior/Senior Belastingadviseur

Werkgever:Newtone
Plaats:Herten

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Voor onze vestiging in Roermond zoeken wij een medior/senior belastingadviseur die klanten op strategisch niveau graag adviseert over complexe fiscale vraagstukken!

Wat ga je doen?

Natuurlijk ben jij een knappe kop en weet jij bijna alles op fiscaal gebied. Je adviseert immers onze klanten op strategisch niveau over de meest complexe fiscale (internationale) vraagstukken. Of het nu gaat om herstructureringen, fusies, overnames of opvolgingen, jij houd altijd je hoofd koel. Cool ook, want je hebt plezier in je werk.

Nieuwsgierig onderzoek je altijd wat beter of slimmer kan. Abstracte vraagstukken weet jij te vertalen naar concrete oplossingen en je bent bedreven in het helder communiceren van deze oplossingen. Je bent een ware expert binnen jouw vakgebied en zorgt dat de klant geen enkel fiscaal voordeel mist. Uiteraard werk je integer en dat levert je meer op dan cijfers alleen. Zoals een goede vertrouwensband met de klant. Hij weet dat hij jou altijd kan bellen.

Jouw adviezen zijn het resultaat van het besef dat je niet alles weet. Je ziet welke andere specialisten en adviseurs je bij een klus moet betrekken om het beste resultaat te bereiken. Ook in je sociale en zakelijke netwerk ben je positief zichtbaar. Je bent een fijne teamspeler die begrijpt dat goede ideeën nergens zijn zonder goede uitvoering!

Wat breng je mee?

– Je hebt WO werk- en denkniveau;

– Je hebt mimimaal vijf jaar werkervaring in de algemene adviespraktijk;

– Een enthousiaste, proactieve en resultaatgerichte houding;

– De wil om samen te werken.

Wat bieden we jou?

– Een marktconform+ salaris passend bij jouw opleiding en ervaring;

– 30 vakantiedagen + de mogelijkheid tot koop en verkoop van 6 vakantiedagen (op fulltime basis;

– Flexibel werken met de mogelijkheid om 40% thuis te werken (incl. vergoeding voor jouw thuiswerkplek en een thuiswerkvergoeding);

– Een laptop en recente IPhone;

– Een leaseauto;

– Een premievrij pensioen;

– Volop ontwikkelings-/opleidingsmogelijkheden middels onze Koenen en Co Academy en/of een op maat afgestemd programma;

– Multidisciplinair werken;

– Leuke en uitdagende klanten;

– Diverse informele (team)activiteiten gedurende het jaar (o.a. een wekelijkse bootcamp, kerstdiner, nieuwjaarsontbijt, zomerbarbecue, vrijdagmiddagborrels, voetbal-/tennistoernooien, etc.).

Kortom: werkgeluk binnen een informele en professionele organisatie.

Wie zijn wij?

Koenen en Co is een fullservice finance en consultancy organisatie. We zijn met 3 vestigingen (Maastricht, Roermond en Venlo en meer dan 250 professionals marktleider in Limburg. We helpen onze klanten met alle voorkomende vragen rondom hun bedrijfsvoering en natuurlijk zorgen we ervoor dat ze voldoen aan hun wettelijke financiële verplichtingen. Zo maken wij het verschil voor onze klanten en kunnen zij zich focussen op wat er voor hen echt toe doet: hun onderneming.

Om het verschil te kunnen maken voor onze klanten beseffen we ons heel goed dat dit start bij jou als collega. Net als bij onze klanten willen we dan ook weten wat je drijft, wat jouw ambities en uitdagingen zijn. En dat zowel op professioneel, als op persoonlijk vlak. Op basis van deze persoonlijke benadering gaan we vervolgens samen invulling geven aan jouw ideale baan en de (eventueel) door jouw gewenste ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Hierbij verliezen we een goede work-life-balance niet uit het oog.

Is deze functie op jouw lijf geschreven?

Stuur dan je CV en een korte motivatie en overtuig ons waarom jij degene bent die bij Koenen en Co het verschil gaat maken.

Werken bij Koenen en Co

Jij bent er, voordat jouw klanten je nodig hebben.