Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Gedragskundige

Werkgever:MEE Zuid Limburg
Plaats:Heerlen

MEE Zuid-Limburg is een organisatie, die informatie, advies en ondersteuning biedt aan mensen met een beperking en/of chronische ziekte. MEE maakt zich er sterk voor dat mensen met een beperking zo normaal mogelijk aan onze samenleving kunnen deelnemen. MEE is er voor jong en oud, voor direct betrokkenen, maar ook voor ouders of verzorgers. De centrale locatie van MEE Zuid-Limburg is gevestigd in Heerlen. Landelijk is MEE lid van een coöperatie: MEENL. MEE Zuid-Limburg heeft een tijdelijke vacature voor de functie van

GEDRAGSKUNDIGE

(36 uur gemiddeld per week; vervanging zwangerschapsverlof tot medio zomer 2025)

De Functie:

Als MEE-gedragskundige adviseer en begeleid je de consulenten in de organisatie en in samenwerking met hun ketenpartners, zodat er een optimale pedagogische en psychologische begeleiding aan de cliëntsystemen kan worden gegeven. Als gedragskundige wordt je ook ingezet in het netwerk Integrale Vroeghulp Zuid-Limburg (IVH). Je geeft deskundigheidsbevordering en training over de doelgroep, beperkingen en thema’s rondom Opvoeding en Ontwikkeling aan consulenten en/of derden. Verder voer je psychodiagnostisch onderzoek en/of gedragsobservatie uit ten behoeve van IVH en zo nodig volledige beeldvorming van cliënten en vertaalt gegevens daarvan of van onderzoek van derden, naar medewerkers en cliënten.

Vanuit jouw vakgebied draag je bij aan de inhoudelijke beleidsontwikkeling en de methodische ontwikkeling en innovatie binnen de organisatie en samenwerkingsverbanden. Verder neem je deel aan diverse (multidisciplinaire) netwerk,-stuur en/of projectgroepen en ben je aandachtsfunctionaris huiselijk geweld en kindermishandeling. Je verricht taken o.a. vanuit de centrale locatie Heerlen, maar komt ook bij de cliënt aan huis.

Wij verwachten:

  • Een universitaire opleiding, aangevuld met diagnostische aantekening (orthopedagogiek aangevuld met een postdoctorale opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog, of één van de gedragswetenschappen met diagnostiekbevoegdheid)
  • Ervaring met mensen met een beperking en met het zeer jonge kind en zijn/haar systeem.
  • Je hebt ervaring met het verrichten van psychodiagnostiek.
  • Je hebt meerjarige ervaring in een relevante of vergelijkbare functie.
  • Je hebt kennis van de sociale wet- en regelgeving op het gebied van zorg en welzijn en van de sociale kaart van zorg en welzijn.
  • Je beschikt over kennis van de doelgroep van MEE Zuid-Limburg en de bij de doelgroep passende methodieken.
  • Je beschikt over goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden.
  • De beschikking over een rijbewijs en over een auto.

Tot slot verwachten wij van je dat je geregistreerd bent of kan worden in een Beroepsregister (BIG, SKJ) en wij verwachten dat wij een positieve Verklaring omtrent het Gedrag kunnen ontvangen.

Wij bieden:

  • Een arbeidsovereenkomst tot medio zomer 2025. De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing.
  • Een salaris van maximaal € 5.477,-- bruto per maand (FWG 60) bij een full time dienstverband (36 uur), 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering van het bruto jaarsalaris. (Per 1 december 2024 wordt een algemene structurele salarisverhoging doorgevoerd van 2%, conform de CAO Gehandicaptenzorg).
  • 166 verlofuren plus 57 Balansverlofuren op fulltime jaarbasis, met de mogelijkheid om maximaal 50,4 uur extra Balansverlofuren aan te kopen.
  • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn waarbij MEE Zuid-Limburg de helft van je pensioenpremie betaalt.
  • Een flexibele Jaarurenystematiek en de mogelijkheid tot tijd- en plaats ongebonden werken. Je hebt regie over je eigen werk en je eigen agenda; je kunt je werktijden zelf indelen.
  • Hybride werken (thuiswerkdagen naast werken op kantoor) behoort tot de mogelijkheden.
  • Ruime ontwikkelingsmogelijkheden zowel professioneel als persoonlijk.
  • Een goed onboarding traject waarbij je begeleid wordt door een maatje gedurende de inwerkperiode.

Informatie:

Meer informatie kun je inwinnen bij de heer Rob Op het Veld, manager 06-31664337

Solliciteren:

Je belangstelling kun je kenbaar maken door vóór 5 oktober a.s. je brief met motivatie en curriculum vitae te richten aan Nikkie Thijssen, stafondersteuner P&O, n.thijssen@meezuidlimburg.nl