Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Coördinator verzekeringen

Werkgever:Maasveste Berben Bouw
Plaats:Sint Odilienberg

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging als coördinator verzekeringen? Kom werken in ons dynamisch en informeel bedrijf. Neem de kans om je volop te ontwikkelen en (interne) opleidingen te volgen. Jij krijgt de vrijheid het voortouw te nemen als het gaat om jouw expertise. Jouw kennis deel je met collega’s op je afdeling. Zo delen we heel laagdrempelig onze kennis met elkaar. Betrokken zijn bij elkaars werk en vooral ook goed communiceren met klanten over verwachtingen vinden wij heel belangrijk.

Dit vind jij boeiend

  • het zorgen voor de complete afhandeling van de aan jou toegewezen opdrachten hetgeen onder andere inhoudt: beoordeling van de claim, opstellen van prijsopstellingen (al dan niet middels standaard modellen), werkvoorbereiding, planning, aansturing alsmede de administratieve en financiële afhandeling
  • het, na een korte inwerkperiode, zelfstandig uitvoeren van projecten.
  • het onderhouden van de contacten met (schade)experts, leveranciers, onderaannemers, opdrachtgevers, etc. en tevens fungeren als accountmanager voor de opdrachtgever(s).
  • het adviseren van de opdrachtgever met betrekking tot de schademelding.
  • het coördineren van het team van eigen medewerkers en co-makers in de uitvoering van de opdrachten.
  • het bewaken van de financiële- en kwalitatieve resultaten (KPI's) en het waar nodig initieren van verbeteringen.
  • het zorgen voor een tevreden klant!!

Dit heb je in huis

  • Je hebt een afgeronde opleiding op MBO-niveau of vergelijkbaar en hebt bouwkundig inzicht en hebt relevante werkervaring
  • Je bent een echte organisator met verantwoordelijkheidsgevoel, die graag samenwerkt en een uitstekend communicatief vermogen en een hoge klantgerichtheid heeft.
  • Je beschikt over kennis en vaardigheden met betrekking tot MS Office - pakket en affiniteit met geautomatiseerde systemen voor het maken van calculaties, planningen, lezen en bewerken van tekeningen.
  • Je hebt kennis van en inzicht in wettelijke eisen, bouwbesluit en procedures ten aanzien van Arbo en milieu

Wat kan je van ons verwachten?

Wij bieden je een afwisselende en uitdagende baan in een gezond en groeiend zelfstandig bedrijf. Je werkt in een collegiale en open cultuur met korte lijne, een prettige werksfeer en oog voor de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers. Een maandsalaris (conform cao Bouw & Infra) mede afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Je krijgt naar behoefte (interne) opleidingsmogelijkheden.

Herken jij jezelf in deze functie? Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden! Meer informatie? Neem contact op via 0475-538920 of recruitment@maasvesteberbenbouw.nl