Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Verpleegkundige Orthopedie (21-165)

Werkgever:Laurentius Ziekenhuis
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

“Word jij onze nieuwe verpleegkundige orthopedie?”

Vacaturenummer 21-165, 32-36 uur per week

Wie ben jij?

Als verpleegkundige orthopedie begeleid en verzorg je patiënten onder supervisie van een medisch specialist. Daarnaast informeer, adviseer en verzorg je intensief de patiënt en diens naasten. Je observeert, signaleert en rapporteert over de algemene toestand en bijzonderheden bij de patiënt. Je hebt een coördinerende rol in het zorgproces rondom de toegewezen patiënt. Je werkt in deze functie regelmatig samen met andere disciplines waaronder de geriatrie en fysiotherapie, die regelmatig op de afdeling aanwezig zijn. Ook speel je een belangrijke rol bij de leerlingenbegeleiding op de afdeling.

Jouw nieuwe werkplek

Binnen de verpleegafdeling orthopedie, kno, kaakchirurgie worden patiënten met uiteenlopende aandoeningen behandeld. Hierbij kun je denken aan het plaatsen van een knie- of heupprothese, maar ook aan diverse kno-operaties. Het huidige team bestaat uit circa 20 verpleegkundigen en op de afdeling werk je nauw samen met de medisch specialisten, Physician Assistant, verpleegkundig specialist, afdelingssecretaresses en medewerkers gastvrijheid. Op de afdeling is veel aandacht voor ontwikkeling, we leiden jaarlijks 10 tot 15 stagiaires op en is er veel aandacht voor kwaliteits- en verbetertrajecten. De afdeling bestaat in totaal uit 20 bedden en er is een speciale Orthogeriatrische Trauma Unit (GTU) ingericht, de eerste in de regio.

Wat vragen wij van jou?

Je bent een in service opgeleid, MBO of HBO verpleegkundige;

Je bent in het bezit van een geldige BIG registratie;

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, daarnaast ben je stressbestendig, integer en assertief;

Je hebt een flexibele instelling en bent bereid om in alle voorkomende diensten te werken.

Wat krijg je daarvoor terug?

Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als verpleegkundige orthopedie. Daarom bieden wij een salaris ingeschaald in functiegroep 45 – volgens de cao ziekenhuizen en een contract voor onbepaalde tijd. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier .

Informatie en procedure

Wil je meer informatie over de functie of wil je een keer meelopen op de afdeling? Bel dan met Karin van Beek, teamleider, telefoonnummer +31 6 29319509. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Malou Heijnen, Recruiter, telefoonnummer +31 6 46241184

Tot 8 oktober 2021 kun je reageren via het sollicitatieformulier.

De gesprekken zijn gepland op 11 oktober. We willen je vragen hier rekening mee te houden.