Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Senior Adviseur Zorgverkoop

Werkgever:Laurentius Ziekenhuis
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

De functie

Als senior adviseur zorgverkoop ben jij de rechterhand van de manager F&C als het gaat om zowel het inkoopbeleid en de voorwaarden van zorgverzekeraars als het verkoop- en strategisch beleid.

Je bent (mede) verantwoordelijk voor de zorginhoudelijke-, financiële- en procesmatige afspraken tussen het ziekenhuis en de verzekeraars. Je bent in staat om de effecten van voorstellen van verzekeraars betrouwbaar in te schatten middels scenario-analyses. Je kunt het beleid van het ziekenhuis en het beleid van verzekeraars vertalen in prijsvoorstellen welke je samen met het team control opstelt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de monitoring van contractafspraken en het monitoren van productie-ontwikkelingen.

Naast jouw takenpakket binnen zorgverkoop bestaan jouw werkzaamheden uit marketing gerelateerde taken, waaronder het doen van marktonderzoek, het maken van analyses en het uitwerken van verschillende scenario’s.

Jouw nieuwe werkplek

De ondersteunende dienst Financiën & Control is opgebouwd uit de volgende onderdelen: Control en BI, Interne Controle & Administratieve Organisatie, Financiële Administratie/Boekhouding, Facturatie, Medische Registratie, Zorgverkoop en de DBC-helpdesk, in totaal +/- 25 medewerkers.

Je komt in een gedreven, hard werkend en hecht team terecht. De sfeer is open en informeel. Naast hard werken worden er regelmatig uitjes georganiseerd en is er ook tijd voor ontspanning.

Wat vragen wij van jou

Jij bent dé alleskunner op alle deelgebieden van het zorgverkoopproces: van relatiebeheer, offertevoorbereiding, onderhandeling, verwerken. Daarnaast vragen wij:

- HBO+/Academisch werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding op dit niveau en hebt enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie

- Ervaring met het voeren van onderhandelgesprekken, bij voorkeur opgedaan bij een zorgverzekeraar of een ziekenhuis

- Goede communicatieve vaardigheden, je bent proactief en een prettige partner in de samenwerking en onderhoud de relaties met de zorgverzekeraars. Het werken in teamverband spreekt je aan

- Ervaring met data-analyse, zorgprocessen en het maken van vergelijkingen en analyses in Excel.

Wat krijg je daarvoor terug?

- Salaris is afhankelijk van relevante kennis en werkervaring volgens cao Ziekenhuizen;

- Functie voor 32-36 uur per week;

- Een contract voor de duur van 1 jaar met zicht op een contract voor onbepaalde tijd;

- 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.

Informatie en procedure

Public Search verzorgt de selectie voor het Laurentius Ziekenhuis. Voor nadere informatie over de vacature kunt u telefonisch contact opnemen met Lea ten Brink +31 6 29588050 of met Joey van Tamelen +31 6 28239265.

Jouw sollicitatie kan je richten aan ltenbrink@publicsearch.nl en/ of jvantamelen@publicsearch.nl