Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Secretaresse SEH/HAP (32 uur)

Werkgever:Laurentius Ziekenhuis
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Werk jij graag als een spin in het web en ben jij daarbij stressbestendig?

Dan ben jij onze nieuwe secretaresse voor de SEH/HAP (16 uur)

De functie

Als secretaresse SEH ben je het eerste aanspreekpunt voor patiënten die binnenkomen op de SEH of de huisartsenpost (HAP). Je ontvangt patiënten, stelt ze gerust en registreert de patiëntengegevens in een geautomatiseerd systeem. Een representatieve, klantvriendelijke en open houding zijn hierbij essentieel.

Je hebt een spilfunctie op de afdeling en draagt zorg voor een vlekkeloze communicatie en administratie ten behoeve van verpleegkundigen, medisch specialisten, arts-assistenten, diagnostische afdelingen, de Acute Opname Afdeling en de overige afdelingen. Je bent stressbestendig dit blijkt uit jouw professionele houding, empathisch vermogen, geduld en tact.

Jouw nieuwe werkplek

Het Laurentius ziekenhuis is een algemeen, level 3 ziekenhuis in de regio midden Limburg. Je komt te werken in het blok acuut & PAAZ. Hieronder vallen het Moeder en Kind centrum (MKC), Gynaecologie, Intensive Care (IC), Acute Opname Afdeling (AOA), het Transferbureau, de Spoedeisende Hulp (SEH) en de PAAZ. Het management van het cluster bestaat uit één clustermanager, 7 teamleiders en 1 medisch managers. Actueel binnen de acute zorg van het Laurentius ziekenhuis is de samenwerking met de huisartsen gevestigd in de gezamenlijke Spoedpost bij de SEH. Er zijn korte lijnen met de huisartsenpost en je bent in je werkzaamheden deels ook verantwoordelijk voor het proces van Meditta spoedpost.

Samenwerken

De afdeling wordt gekenmerkt door een prettige en positieve werksfeer waarbij respect en openheid als uitgangspunten gelden. Hierbij is er een uitstekend leer- en werkklimaat met veel ruimte voor ontplooiing. Je komt te werken in een hecht team waar ook humor en het teamgevoel een belangrijk aspect is. Er worden regelmatig teamactiviteiten georganiseerd.

Wat vragen wij van jou?
• Een afgeronde opleiding tot MBO-secretaresse niveau 3, of vergelijkbaar;
• Je hebt ervaring in het vakgebied en bij voorkeur binnen een ziekenhuis;
• Je hebt ervaring met EPD en bij voorkeur met HIX;
• Je bent bekend met de medische terminologie;
• Je bent bereid om ook in de avonden en weekenden te werken.

Wat krijg je daarvoor terug?
• Salaris tussen €2.129 en €3.120 bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 35). Inschaling vindt plaats op basis van relevante kennis en werkervaring;
• Parttime functie voor 16 uur (uitbreiding naar meer uren is bespreekbaar);
• Deelname aan relevante bijscholingen, opleidingen, symposia etc;
• Een contract voor de duur van 1 jaar, hierna zicht op een contract voor onbepaalde tijd;
• 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.

Informatie en procedure

Wil je meer informatie over de functie neem dan contact op met Nancy Dohmen, teamleider, telefoonnummer +31 6 29319496. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Malou Heijnen, recruiter, +31 6 46241184

Tot maandag 4 december kun je reageren via het sollicitatieformulier.