Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Planningsfunctionaris

Werkgever:Laurentius Ziekenhuis
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Een goede planning, aandacht voor de patiënt en inspelen op nieuwe situaties, als planningsfunctionaris doe je het allemaal tegelijk! Wordt jij onze nieuwe collega?

Vacaturenummer 22-195, 24 uur per week

Wie ben jij?

De planningsfunctionaris Medische Beeldvorming is het gezicht van de afdeling en ontvangt en informeert patiënten en bezoekers, plant afspraken met patiënten en verwerkt administratieve gegevens. Je werkt graag in teamverband en bent ook goed in staat om zelfstandig te werken. Nauwkeurig werken om een goede planning te maken en daarbij aandacht voor de patiënt blijven houden is voor jou een tweede natuur.

Jouw nieuwe werkplek

Het organisatieonderdeel Medische Beeldvorming bestaat uit Radiologie en Nucleaire geneeskunde. Bij de afdeling werken 8 radiologen (incl. 2 chef’s de clinique) en 2 nucleair geneeskundigen samen met een team van MBB-ers, doktersassistentes en administratieve krachten. De afdeling is volledig gedigitaliseerd en er wordt met spraakherkenning gewerkt. Er zijn vier digitale buckykamers (waaronder een SEH buckykamer), een multifunctionele kamer, een urologie statief, 3 C-bogen, een gecombineerde hart-vaatkamer, een Dual Source CT, een 1,5T MRI, vier echokamers, een mammografiekamer met echo, 2 SPECT-CT’s, een DEXA-kamer en een PET-CT. De afdeling wordt geleid door een managementteam bestaande uit een afdelingsmanager en een medisch manager. Daarnaast zijn 2 teamleiders benoemd die deze functie uitvoeren in combinatie met hun werkzaamheden als MBB-er. Het secretariaat Medische Beeldvorming bestaat uit het secretariaat Nucleaire Geneeskunde en het secretariaat Radiologie; het secretariaat Radiologie heeft een front- en backoffice. In principe is het front-office jouw werkplek, evt. kunnen sommige back-office taken ook toegevoegd worden aan je werkzaamheden.

Wat vragen wij van jou?

• kennis van medische terminologie;

• ervaring met gangbare automatiseringssystemen;

• je kunt omgaan met vertrouwelijke gegevens;

• je werkt klantgericht;

• stressbestendigheid;

• aanpassingsvermogen aan veranderende omstandigheden;

• flexibiliteit, met name qua werkdagen.

Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier .

Wat krijg je daarvoor terug?

We bieden een interessante en afwisselende functie in een prettige werkomgeving voor 24 uur per week. De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor onbepaalde tijd. De salariëring vindt plaats conform cao-ziekenhuizen schaal 35.

Informatie en procedure

Meer info? Neem dan contact op met Jef Beusen, Teamleider Medische Beeldvorming,+31 6 11765840

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Secretariaat HRM, telefoonnummer +31 475 382 226

Tot uiterlijk 12 september kun je reageren via onderstaand sollicitatieformulier. De gesprekken vinden plaats in de ochtend van 15 september, gelieve hier rekening mee te houden.