Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Oogarts ‘maat’

Werkgever:Laurentius Ziekenhuis
Plaats:Roermond

Oogarts ‘maat’ (0,75 fte)

De functie

De organisatorische eenheid oogheelkunde zoekt een allround, ambitieuze oogarts, aanvaarding in overleg. Naast de patiënt gebonden activiteiten, is een actieve bijdrage in de ziekenhuis organisatie gewenst.

Collegialiteit, communicatieve en chirurgische vaardigheden en een patiëntgerichte visie, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat, is daarbij vanzelfsprekend.

Jouw nieuwe werkplek

De Organisatorische Eenheid Oogheelkunde bestaat momenteel uit 6 oogartsen, ondersteund door optometristen, orthoptisten, TOA’s en door een Physician Assistant. Tevens heeft de vakgroep oogheelkunde een arts-assistent in opleiding (vanuit het MUMC), die in zijn/haar 4e jaar opleiding de perifere stage “cataract” doorloopt. Je komt te werken in een volledig gemoderniseerd ziekenhuis met een geheel nieuwe polikliniek oogheelkunde, voorzien van uitstekende faciliteiten.

Wat vragen wij van jou?
• Een afgeronde opleiding tot Oogarts;
• BIG geregistreerd en geldige inschrijving in het Specialisten Register (RGS);
• Echografische ervaring en/of interesse in medische retina is een pré.

Wat krijg je daarvoor terug?

De Oogartsen zijn vrijgevestigd en individueel lid van het Medisch Specialistisch Bedrijf Laurentius (MSB-L). Binnen het MSB-L vormen zij de organisatorische eenheid Oogheelkunde. Het betreft een vacature in de Maatschap MSB-L. Invulling van de dagen zijn in overleg met de vakgroep.

Toetreding tot de Maatschap MSB-L zal volgens de vastgestelde toetredingsprocedure verlopen, waarbij onder andere eerst een ‘aspirant maat’ status wordt bekleed in de vorm van een AMS arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar. Aansluitend volgt er toetreding tot de vrijgevestigde maatschap MSB-L.

Indien het MSB-L met jou een arbeidsovereenkomst aangaat, dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en verklaring onbesproken gedrag en functioneren te overleggen.

Informatie en procedure

Informatie over de functie kan worden ingewonnen bij een van de oogartsen op telefoonnummer 0475 – 382219 (poli oogheelkunde). Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Malou Heijnen, HRM Adviseur, op telefoonnummer 06-46241184.