Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Leerling gipsverbandmeester

Werkgever:Laurentius Ziekenhuis
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ben jij onze “nieuwe” leerling gipsverbandmeester?

Vacaturenummer 21-130, 28 uur per week gedurende de opleiding

Wie ben jij?

Als gipsverbandmeester ben je in staat om zelfstandig immobiliserende, corrigerende of ondersteunende verbanden aan te leggen en ortheses te maken bij patiënten met aandoeningen aan het steun- en bewegingsapparaat. Tevens zorg je voor de controle en het verwijderen van deze voorzieningen. Je geeft informatie, instructies en advies aan patiënt en diens familie of begeleiders.

Er is een nauwe samenwerking met de medisch specialisten van de orthopedie en chirurgie, plastische chirurgie, neurologie en revalidatie. Je werkt mee aan het bijscholen en instrueren van arts-assistenten en (SEH)verpleegkundigen. Natuurlijk zorg je voor een goede administratieve afhandeling en ben je secuur in de verwerking van gegevens.

Als gipsverbandmeester in opleiding start je met een inwerkperiode van minimaal 3 maanden binnen de gipskamer. Bij gebleken geschiktheid start je in januari 2022 met de opleiding tot gipsverbandmeester. De Leerweg gipsverbandmeester (GVM) wordt verzorgd door de Erasmus MC Academie te Rotterdam. De leerweg is erkend door het College zorg opleidingen (CZO), duurt achttien maanden en bestaat uit ongeveer 23 scholingsdagen (incl. startdag en excl. toetsdagen). Het is op dit moment nog niet zeker of er baangarantie is na het afronden van de opleiding.

Jouw nieuwe werkplek

Het team bestaat uit drie gipsverbandmeesters en twee poli assistenten. De gipskamer is onderdeel van de polikliniek orthopedie. Je werkt veel samen met orthopeden, chirurgen, een verpleegkundig specialist en physian assistent. Je ziet een grote variatie aan patiënten binnen de specialismen heelkunde, orthopedie, traumatologie.

De gipskamer is geopend van maandag tot en met vrijdag. We werken verschillende diensten van 7.30-16.00 of 8.30- 17.00 uur

Wat vragen wij van jou?
• Een afgeronde opleiding verpleegkunde (niveau 4/5) of fysiotherapie en geldige BIG-registratie;
• Een persoonlijke motivatie met onderbouwing waarom je de opleiding tot gipsverbandmeester wilt volgen
• Een actieve, lerende en professionele houding.
• Een actieve bijdrage aan het verder ontwikkelen van de afdeling en het team.

Wat krijg je daarvoor terug?

Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als leerling gipsverbandmeester. Daarom bieden wij jou afhankelijk van jouw ervaring een passend salaris volgens de cao ziekenhuizen en een contract voor de duur van de opleiding. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier .

Informatie en procedure

Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Monique Schroijen, teamleider gipskamer, telefoonnummer +31 6 11749419.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Laura Hellebrekers, HRM adviseur, telefoonnummer +31 475 382 684.

Tot 4 augustus 2021 kun je reageren via het sollicitatieformulier. Wij zien in de motivatie brief graag een persoonlijke motivatie met onderbouwing waarom je de opleiding tot gipsverbandmeester wilt volgen.

De gesprekken vinden plaats op 9 augustus 2021 in de middag. We willen je vragen hier rekening mee te houden.