Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Leerling Dialyse Verpleegkundige

Werkgever:Laurentius Ziekenhuis
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

“Zet jij de patiënt centraal, beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je nog lang niet uitgeleerd?

Dan ben jij onze nieuwe leerling dialyse verpleegkundige!”

Vacaturenummer 21-166, 32-36 uur per week.

Wie ben jij?

Als dialyseverpleegkundige in opleiding ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse dialysebehandelingen binnen de dialyseafdeling en daarbij op andere afdelingen zoals de Intensive Care, CCU of in de thuissituatie. Je geeft patiënten voorlichting en je begeleidt hen tijdens de dialysebehandeling. Je bent de schakel tussen patiënt, familie, arts en andere disciplines. Het tonen van initiatief, meedenken en het leveren van een positieve bijdrage aan de ontwikkelingen binnen de afdeling worden gewaardeerd. Tevens ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en kwantiteit van de geleverde zorg.

Jouw inwerkperiode en opleiding start je op locatie Weerterbergen, hier behandelen wij onze stabiele dialyse patiënten en ontvangen wij gastdialyses. Je wordt gekoppeld aan een van de werkbegeleiders die je gedurende de hele opleiding zal begeleiden. De regie over jouw leerproces en het initiatief ligt bij jou, gedurende de opleiding ga je steeds zelfstandiger werken. Na een inwerkperiode van circa drie maanden start je met de opleiding. De opleiding wordt verzorgd door MUMC Maastricht en duurt circa 15 maanden. Voor zowel de opleidingsdagen als de praktijk ben jij verantwoordelijk voor de regie en planning. Daarbij er is nauwe afstemming met de werkbegeleiders en praktijkcoördinator van de afdeling.

Het huidige team heeft versterking nodig van een enthousiaste, flexibele en leergierige collega. Om succesvol te zijn in deze functie heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en weet je de juiste prioriteiten te stellen. Je bent initiatiefrijk, op samenwerken gericht en weet om te gaan met feedback. Je bent stressbestendig en kunt zelfstandig werken en daarbij in staat binnen je verantwoordelijkheden eigen besluiten te nemen.

Heb je interesse en affiniteit met techniek? Zie jij het als een uitdaging om chronische patiënten te begeleiden in hun behandeltraject? Dan ben jij onze nieuwe leerling dialyse verpleegkundige!

Jouw nieuwe werkplek

De dialyseafdeling van het Laurentius ziekenhuis beschikt momenteel over 21 dialysestations en 12 dialyse stations in vakantiepark Weerterbergen en biedt verschillende behandeltechnieken aan. De dialyseafdeling kenmerkt zich door de hoge mate van kwaliteit van zorg voor de patiënt en ervaren professionals die hart hebben voor het specialisme. Er is een open cultuur met een enthousiast team dat bestaat uit een goede mix van loyale, professionele en enthousiaste medewerkers. Eigen regie van de patiënt is hetgeen waar de afdeling dialyse voor staat, het betrekken van de patiënt bij de eigen behandeling is van groot belang.

Ons multidisciplinair team bestaat uit (leerling) dialyseverpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, afdelingsassistenten, dialyse-assistent, diëtistes, nefrologen, praktijk coördinatoren, medisch maatschappelijk werker, , kwaliteitsfunctionarissen, technici en secretaresses.

De werktijden- en dagen zijn van maandag t/m zaterdag tussen 07.00 en 19.00 uur.

Wat vragen wij van jou?

• Je hebt een afgeronde verpleegkundige opleiding MBO-V of HBO-V;

• Je beschikt over aantoonbare interesse en affiniteit met chronische patiënten en technisch handelen;

• Je bent bereid om in alle voorkomende diensten te werken op zowel locatie Roermond als Weerterbergen;

• Bereidheid om 32 uur te werken ten tijde van je opleiding.

Wat krijg je daarvoor terug?

Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als leerling dialyse verpleegkundige. Voor de duur van de opleiding ontvang je een salaris ingeschaald in functiegroep 45 en na diplomering in functiegroep 50 volgens de CAO Ziekenhuizen. We bieden je een contract per 1 januari 20221 voor de duur van de opleiding, met de intentie deze om te zetten naar onbepaalde tijd na diplomering. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier .

Informatie en procedure

Wil je meer informatie over de functie, de opleiding of wil je een dagje meelopen? Neem dan contact op met Aafke Baart, teamleider dialyse,+31 475 382 144. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Malou Heijnen, recruiter, telefoonnummer +31 6 46241184

Tot 11 oktober 2021 kun je reageren via het sollicitatieformulier.

De vacature wordt intern en extern tegelijk gepubliceerd, interne medewerkers hebben volgens ons werving- en selectiebeleid voorrang.

De gesprekken vinden plaats op dinsdag 19 oktober in de middag, we willen je vragen hiermee rekening te houden.