Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Hartfunctielaborant met specialisatie echocardiografie

Werkgever:Laurentius Ziekenhuis
Plaats:Roermond

Hartfunctielaborant met specialisatie echocardiografie

Vacaturenummer 21-126, 32 uur per week

Wie ben jij?

Als (leerling) hartfunctielaborant vorm je een belangrijke schakel tussen de medisch specialist en de patiënt. Je voert zelfstandig onderzoeken uit, je bereidt patiënten voor op het onderzoek en begeleidt hen tijdens dit onderzoek. De patiënt is bij jou in goede handen, je weet de situatie van de patiënt goed in te schatten en stelt de patiënt gerust waar nodig. Je kunt adequaat handelen bij onverwachte situaties. Je werkt met een grote mate van zelfstandigheid en schakelt de hulp van collega’s in waar nodig. Je hebt een positieve instelling, bent enthousiast, leergierig en werkt nauwkeurig.

Je verricht diverse onderzoeken naar het functioneren van het hart. Je maakt voornamelijk echo’s van het hart welke je zelfstandig beoordeelt. Daarnaast maak je ecg’s, neem je fietstesten af, het uitvoeren van een 24u bloeddrukmeting en sluit je holters aan. Daarbij zorg je voor een correcte administratieve afhandeling en weet je de onderzoeken binnen de gestelde tijd af te ronden.

Wat vragen wij van jou?

• Je hebt een afgeronde opleiding tot algemeen hartfunctielaborant met specialisatie echocardiografie via de LOI;

• Je hebt een afgeronde opleiding tot algemeen hartfunctielaborant of Biometrie (afstudeerrichting Hartfunctie) en bent bereid de opleiding tot echocardiografist te volgen via de LOI;

• Je bent zelfstandig en leergierig en wilt je graag blijven ontwikkelen;

• Je bent bereid om scholingen te volgen;

• Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;

• Je bent communicatief vaardig;

• Je bent stressbestendig en in staat om prioriteiten te stellen in een dynamische omgeving.

J ouw nieuwe werkplek

Je nieuwe werkplek wordt de hartfunctie, welke onderdeel is van het Hart-Long Centrum. Het Hart- Longcentrum bestaat uit de onderdelen longfunctie, hartfunctie, polikliniek cardiologie en polikliniek longgeneeskunde. Binnen het centrum en de afdeling staat ontwikkeling en innovatie centraal.

Wat krijg je daarvoor terug?

Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als hartfunctielaborant. Daarom bieden wij een salaris volgens de cao ziekenhuizen en een contract voor de duur van een jaar met de intentie deze te verlengen. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier .

Informatie en procedure

Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Babette Hermans, teamleider Hart Longcentrum, telefoonnummer +31 6 53960779.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Petra Schreuder, HRM-Adviseur, telefoonnummer +31 475 382 226

Tot 4 augustus 2021 kun je reageren via het sollicitatieformulier.

De eerste gesprekken vinden plaats in week 35 en de tweede gesprekken worden gepland in week 37, we willen je vragen hier rekening mee te houden.