Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Farmaceutisch Medewerker (32-36 uur)

Werkgever:Laurentius Ziekenhuis
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

De functie

Als farmaceutisch medewerker werk je binnen de verschillende onderdelen van de apotheek. Je bent hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de distributie en logistieke taken binnen de verschillende afdelingen van de apotheek en op de verpleegafdelingen. Je handelt bestellingen van geneesmiddelen en andere artikelen af en daarnaast verricht je ook lichte administratieve taken. Om deze functie succesvol uit te voeren beschik jij over ruime logistieke ervaring en bij voorkeur binnen een farmaceutisch bedrijf of apotheek. Tevens heb je affiniteit met computersystemen. Als farmaceutisch medewerker heb je een zeer afwisselend takenpakket en schakel je eenvoudig tussen de verschillende werkzaamheden binnen de poliklinische apotheek, afdeling externe dienstverlening en de ziekenhuisapotheek. Je bent nauwkeurig en je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Tevens ben je sociaal vaardig en maak je eenvoudig contact. Verder ben je proactief en goed in staat om zelfstandig werkzaamheden op te pakken. Samen met jouw collega’s zorg je dat alles op rolletjes loopt in de apotheek.

Je werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag, bij hoge uitzondering ook in het weekend en/of een doordeweekse feestdag.

Jouw nieuwe werkplek

Onze visie is: “ Met trots uw partner in de zorg rond medicatie: betrouwbaar, zichtbaar en dichtbij”.

De afdeling Klinische Farmacie verzorgt met haar medewerkers (ziekenhuisapothekers, poliklinisch apothekers, apothekersassistenten en farmaceutisch medewerkers) de klinische farmaceutische dienstverlening binnen het Laurentius Ziekenhuis.

Daarnaast wordt professionele farmaceutische zorg voor cliënten en zorgverleners van verpleeghuizen en andere instellingen in Limburg geboden door de afdeling externe dienstverlening.

De 24-uurs (poliklinische) apotheek, Apotheek Laurentius Kwartier, maakt integraal deel uit van de apotheek en verzorgt de (specialistische) farmaceutische zorg voor (poliklinische) patiënten in de regio, ook buiten kantoortijden. Via het Apotheek Service Punt en de 24-uurs apotheek is er een brug naar de regio.

Wat vragen wij van jou

- Je bent goed in staat om zelfstandig werkzaamheden uit te voeren aan de hand van richtlijnen;

- Je bent oplettend en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;

- Flexibiliteit, collegialiteit en pro activiteit staan zeer hoog in het vaandel.

Wat krijg je daarvoor terug?

- Salaris tussen €2.028 en €2.690 bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 25). Inschaling vindt plaats op basis van relevante kennis en werkervaring;

- Zowel parttime als fulltime in te vullen (32 tot 36 uur per week);

- Een contract voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling bij wederzijdse goedkeuring;

- 8,33% vakantiegeld en een 13e maand.

Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.

Informatie en procedure

Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met een van de teamleiders Yvette Kisters tel:+31 6 24572204 of Marlène Coenen tel: +31 6 27006524

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Malou Heijnen, recruiter, telefoonnummer +31 6 46241184

Tot vrijdag 7 oktober kun je reageren via het sollicitatieformulier.