Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Dialyseverpleegkundige

Werkgever:Laurentius Ziekenhuis
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

“Zet jij de patiënt centraal, beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je nog lang niet uitgeleerd? Dan ben jij onze nieuwe dialyse verpleegkundige!”

Vacaturenummer 21-128, 36 uur per week

Wie ben jij?

Als dialyseverpleegkundige heb je ruime ervaring binnen het vakgebied en ben je naast het uitvoeren van nierfunctie vervangende behandelingen bezig met het voorlichten, begeleiden en instrueren van dialyse patiënten. De coördinatie van zorg, het opstellen van verpleegplannen en het participeren in werkgroepen zijn een belangrijk onderdeel van jouw functie. De patiënt staat centraal en je bevordert de zelfredzaamheid. Je bent leergierig, positief ingesteld, zit vol goede nieuwe ideeën, deelt je kennis met collega’s en draagt bij aan een prettige werkomgeving.

Het huidige team heeft versterking nodig van een enthousiaste, flexibele, kritische en leergierige collega. Klantgericht handelen en beschikken over goede communicatieve vaardigheden zijn hierbij een vereiste en zijn voor jou een vanzelfsprekendheid.

Jouw nieuwe werkplek

De dialyseafdeling van het Laurentius ziekenhuis beschikt momenteel over 21 dialysestations en 12 dialyse stations in vakantiepark Weerterbergen en biedt verschillende nierfunctie vervangende therapieën aan.. De dialyseafdeling kenmerkt zich door de hoge mate van kwaliteit van zorg voor de patiënt en ervaren professionals die hart hebben voor het specialisme. Er is een open cultuur met een enthousiast team dat bestaat uit een goede mix van loyale, professionele en enthousiaste medewerkers. Eigen regie van de patiënt is hetgeen waar de afdeling dialyse voor staat, het betrekken van de patiënt bij de eigen behandeling is van groot belang.

Ons multidisciplinair team bestaat uit (leerling) dialyseverpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, afdelingsassistenten, dialyse-assistent, diëtistes, nefrologen, praktijk coördinatoren, medisch maatschappelijk werkers, kwaliteitsfunctionarissen, technici en secretaresses.

De werktijden- en dagen zijn van maandag t/m zaterdag tussen 07.00 en 19.00 uur.

Wat vragen wij van jou?

Je hebt een afgeronde opleiding tot dialyseverpleegkundige

Wat krijg je daarvoor terug?

Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als dialyse verpleegkundige. Daarom bieden wij een salaris ingeschaald in functiegroep 50 – volgens de cao ziekenhuizen. Je ontvangt een contract voor de duur van een jaar met de intentie deze te verlengen. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier .

Informatie en procedure

Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Aafke Baart, teamleider Dialyse, telefoonnummer +31 6 11792073.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Petra Schreuder, HRM-Adviseur, telefoonnummer +31 475 382 226

Indien je aan de eisen voldoet dan ontvang je van ons een persoonlijke uitnodiging voor een gesprek.