Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Consulent planningsbureau / planner

Werkgever:Laurentius Ziekenhuis
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ben je graag een belangrijke schakel en een geboren puzzelaar die blij wordt van plannen, organiseren en denken in kansen?

Dan ben jij onze nieuwe consulent planningsbureau! Vacaturenummer 21-182, 24 - 36 uur per week.

Wie ben jij?

Als consulent planningsbureau ben je verantwoordelijk voor het op een efficiënte en effectieve wijze plannen van medewerkers binnen één of meerdere afdelingen. Je hebt hierbij nauw contact met de betreffende teamleiders, samen zorgen jullie voor een kloppende planning. Je matcht openstaande diensten in relatie tot het flexibel inzetbaar personeel en houdt hierbij rekening met de gemaakte afspraken en regelgeving. Natuurlijk bestaat jouw functie uit meer dan alleen planningswerkzaamheden. Zo ben je ook het eerste aanspreekpunt m.b.t. het roostersysteem en beantwoord je vragen van medewerkers en leidinggevende.

Om deze functie succesvol uit te voeren ben je sociaal en communicatief sterk. Je bent stressbestendig, staat stevig in je schoenen en laat je niet gek maken als het niet loopt zoals verwacht. Met jouw creatieve en oplossingsgerichte instelling weet jij er altijd een positieve draai aan te geven. Je bent dienstverlenend in je aanpak maar toont ook initiatief en durf bij het aandragen van verbetervoorstellen. Je bent goed in staat om taken zelfstandig op te pakken maar zoekt ook de samenwerking, samen zorgen jij en jouw collega’s dat het werk gedaan wordt.

Jouw nieuwe werkplek

Het Servicecenter Planning en Roostering (SPR) / flexbureau is verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden waaronder het centraal roosteren voor o.a. de klinische afdelingen, de radiologie en het facilitair bedrijf. Daarnaast is het matchen van diensten voor het opvangen van kortdurend verzuim, en het fungeren als helpdesk voor het roostersysteem ook een belangrijk onderdeel van het werk. Binnen het SPR zijn een vijftal medewerkers werkzaam die zorgdragen voor de vervulling van deze taken.

Wat vragen wij van jou?

• Je beschikt over minimaal MBO niveau 4 werk- en denkniveau;

• Je beschikt over planningsvaardigheden;

• Je bent bij voorkeur bekend met het gebruik van toepassingsmogelijkheden van applicaties (b.v. Aysist of Ortec);

• Je hebt kennis van relevante bepalingen en richtlijnen in de cao en arbeidstijdenwet.

Wat krijg je daarvoor terug?

Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als consulent planningsbureau. Daarom bieden wij een salaris ingeschaald in functiegroep 45, volgens de cao ziekenhuizen en een contract voor de duur van jaar met de intentie deze te verlengen. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier .

Informatie en procedure

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Hatice Yilmaz, teamleider, telefoonnummer +31 6 29329968

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Malou Heijnen, recruiter, telefoonnummer +31 6 46241184

Tot 8 november kun je reageren via het sollicitatieformulier.