Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Applicatiebeheerder Glims

Werkgever:Laurentius Ziekenhuis
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wil jij als applicatiebeheerder mooie ervaring opdoen in twee verschillende ziekenhuizen?

Dan ben jij onze nieuwe Applicatiebeheerder Glims (24-36 uur)!

Vacaturenummer (21- 121), 24-36uur per week

Wie ben jij?

Als applicatiebeheerder Glims ben je verantwoordelijk voor het beheren van het Laboratorium Informatie en Management Systeem (GLIMS) van het Laurentius Ziekenhuis Roermond en het VieCuri MC (Venlo). Ook ben je verantwoordelijk voor het beheer van verschillende geautomatiseerde systemen met koppelingen naar GLIMS, naar analyzers en verschillende deelsystemen. Er is aan de ene kant veel contact met de ICT-afdelingen van beide ziekenhuizen, met de diverse leveranciers van de geautomatiseerde systemen en aan de andere kant zijn het de gebruikers van de systemen die input leveren voor correcties, vervangingen en uitbreidingen. Dit zijn zowel activiteiten op basis van planning en interne VIM meldingen (Veilig Incident Melden) als ook het ad-hoc oplossen van storingen. Daarbij neem je initiatief op basis van de juiste prioriteiten. Complexe vraagstukken analyseer je zelfstandig en je komt met resultaatgerichte oplossingen.

Om succesvol te zijn in deze functie bent je volhardend, geduldig en je beschikt over doorzettingsvermogen voor het oplossen van meer complexe incidenten. Je hebt gevoel voor systematiek en ordelijkheid, wat noodzakelijk is om voorkomende problemen effectief en efficiënt op te lossen. Je bent integer en betrouwbaar, wat vereist is wegens het inzicht hebben in vertrouwelijke persoons- en instellingsinformatie. Je bent klachtgericht, dienstverlenend en gericht op samenwerking binnen en buiten de afdeling, zoals met technici, leveranciers en klanten.

Jouw nieuwe werkplek

Je gaat werken op het Centraal Klinisch Chemisch en Hematologisch Laboratorium (CKCH) en de afdeling Medische Micro Biologie (MMB). Het laboratorium voert een breed diagnostisch pakket uit voor zowel de eerste als tweede lijn en bedient daarnaast verpleeghuizen, GGZ instellingen en de trombosedienst. Er werken ongeveer 120/80 (KCHL/MMB) medewerkers voor VieCuri en ongeveer 80/40 (CKCH/MMB) medewerkers voor het Laurentius.

Er is al geruime tijd een samenwerking tussen de laboratoria van laurentius en VieCuri, en daarbij wordt uitvoering gegeven aan diverse verandertrajecten welke uiteindelijk moeten leiden tot de totstandkoming van één organisatie met drie locaties. Dit betekent dat je op drie locaties werkzaam kunt zijn (Venlo, Venray en Roermond). Daarnaast is er sprake van samenwerking met de aanpalende laboratoria van de beide ziekenhuizen. Alle locaties zijn in de eindfase van bouwkundige vernieuwing. Het streven is een hoge mate van efficiency te bereiken, en sinds november 2020 wordt er gemaakt van één gezamenlijk LIS en identieke routine apparatuur op de diverse locaties.

Wat vragen wij van jou?

• Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;

• Je hebt een vakgerichte vervolgopleiding (laboratorium en/of IT-gerelateerd) gevolgd;

• Je beschikt over kennis en ervaring op het gebied van ICT-apparatuur, databasenetwerken en -omgevingen. Heb jij als key-user in een laboratorium relevante ervaring opgedaan met de technische kant van Glims? Ook dan nodigen wij je uit om te solliciteren;

• Ervaring in een ziekenhuisomgeving, waardoor je kennis hebt van de bedrijfsprocessen en van specifieke operationele werkprocessen in het laboratorium, is een grote pre;

• Kennis en ervaring van Glims en Cyberlab is een pre.

Wat krijg je daarvoor terug?

Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als Applicatiebeheerder Glims. Daarom bieden wij een salaris ingeschaald in functiegroep 50– volgens de cao ziekenhuizen en een contract voor de duur van een jaar. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier .

Informatie en procedure

Wil je meer informatie over deze vacature bel dan met Frank van der Linden, Manager CKCH op telefoonnummer +31 6 29319525 , Sigrid de Beer of Manager MMB op telefoonnummer +31 6 10887338

Tot 16 augustus 2021 kun je reageren via het sollicitatieformulier.