Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Algemeen coördinator MCC MiLo

Werkgever:Laurentius Ziekenhuis
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ben jij een verbinder die graag met regionale netwerkpartners werkt aan regionale samenwerking tussen zorginstellingen?

Algemeen coördinator MCC MiLo, 32 uur per week (22-193)

Wie zijn wij?

MCC MiLo (Medisch Coördinerend Centrum Midden Limburg-oost)) is een samenwerkingsverband in de regio Midden Limburg-oost van het Laurentius Ziekenhuis Roermond en huisartsenorganisatie Meditta. De doelstelling van dit samenwerkingsverband is het stimuleren en optimaliseren van de samenwerking en de verbinding tussen de 1e en 2e lijn zorginstellingen, zorgprofessionals, het sociale domein en de patiënt.

De functie

Als algemeen coördinator MCC MiLo ben je verantwoordelijk voor het leidinggeven aan en coördineren van de samenwerking van regionale netwerkpartners die deel uitmaken van MCC MiLo. Samen met de verbindingsofficieren uit de 1e en 2e lijn (huisarts en internist) geef je vorm aan het MCC. Je bent een aanspreekpunt voor stakeholders ten aanzien van rapportages, voortgang van activiteiten en voor de verschillende zorgverleners/samenwerkingspartners. Je hebt een adviserende rol ten aanzien van strategische beleidsontwikkeling rondom het samenwerkingsnetwerk. Binnen deze functie houd jij je bezig met beleidsontwikkeling en volg je interne en externe ontwikkelingen m.b.t. het strategisch lange termijn beleid op. Er wordt van je verwacht gevraagd en ongevraagd advies te geven tijdens het bestuurlijk overleg. Als algemeen coördinator ben je verantwoordelijk voor (proces) management. Denk hierbij aan het uitvoeren van het strategisch beleidstraject van het samenwerkingsverband. Het onderhouden van contacten en netwerken hoort ook bij jouw taken.

Jouw nieuwe werkplek

Je komt in dienst bij Meditta en ontvangt leiding van, en legt verantwoording af aan de Raad van Bestuur van het Laurentius Ziekenhuis Roermond en de directie van Meditta. Inhoudelijke afstemming vindt plaats in het gezamenlijk bestuurlijk overleg van de Raad van bestuur en de Vereniging Medische Staf van het Laurentius ziekenhuis, de Huisartsen Coöperatie MiLo (HaCo MiLo) en Meditta.

Wat vragen wij van jou?

Om succesvol te zijn in deze functie ben je in staat om in oplossingen te denken en durf je ook nieuwe wegen te bewandelen. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kunt gezien het solistische karakter van de functie prima zelfstandig werken. Jij weet als geen ander hoe je mensen kunt verbinden, motiveren, coachen en stimuleren. Wij zijn op zoek naar iemand die beschikt over volharding, geduld en doorzettingsvermogen. Je bent integer en betrouwbaar en je weet je goed te presenteren. Daarnaast beschik je over een academisch werk- en denkniveau en over kennis en ervaring op het gebied van organisatiekunde en verandermanagement. Kennis van en ervaring binnen de gezondheidszorg is een pré.

Wat bieden wij jou?

• Een uitdagende functie met veel ruimte voor zelfstandig werken;

• Dienstverband voor gemiddeld 32 uur per week bij Meditta;

• Salariëring conform schaal 10 Cao Huisartsenzorg. Inschaling vindt plaats op basis van relevante kennis en werkervaring.

Informatie en procedure

Wil je meer informatie over de functie of over de sollicitatieprocedure? Bel dan met de een van de verbindingsofficieren van het MCC: Siska Boorsma,+31 475 382 222 of Sarah Coene, +31 475 582 650

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met het secretariaat HRM, Laurentius Ziekenhuis, telefoonnummer +31 475 382 226

Tot en met vrijdag 2 september 2022 kun je reageren via het sollicitatieformulier.

De sollicitatiegesprekken worden gepland na een eerste briefselectie.