Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: HR Adviseur - St. Anna

Werkgever:Koraal
Plaats:Heel

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Is jouw drive de persoonlijke en professionele ontwikkeling van mensen en teams? Jij bent een echte allrounder, mensgericht, enthousiast, creatief en betrokken. Of het nu om loopbaangesprekken, verzuimprocedures of arbeidsmarktvraagstukken gaat: jij pakt het op. Gedreven, inhoudelijk deskundig en sterk in processen, ook dat ben jij!

We nodigen je van harte uit om te reageren en jouw talenten in te zetten binnen binnen Regio Noord- en Midden-Limburg (Koraal locatie St. Anna in Heel, nabij Weert/Roermond).

  Over de functie 

Als HR Adviseur bij Koraal maak je iedere dag weer de verbinding met jouw interne klant. Je luistert naar de wensen en behoeften van zowel leidinggevenden als medewerkers en bent het eerste aanspreekpunt en gesprekspartner voor alle HR vraagstukken op operationeel en tactisch niveau. Met een collega HR adviseur werk je binnen het HR team samen met een HR Business Partner, Adviseur leren & ontwikkelen en collega’s HR ondersteuning.

Daarnaast zorg je samen met je (HR) collega’s dat de organisatie zich verder ontwikkelt.?Je begrijpt de organisatie waar je voor werkt en draagt vanuit het HR jaarplan bij aan het realiseren van de organisatiedoelstellingen. Op dit moment zijn vraagstukken als arbeidsmarkt, verzuim, binden en boeien van medewerkers en de veranderende organisatie onderwerpen waar we met prioriteit aandacht aan besteden.

Je bent een enthousiast persoon die graag oppakt wat nodig is, van HR advies tot HR projecten. Hiervoor is het van belang dat je goed kunt schakelen, goed georganiseerd bent en flexibel kan werken.


Wat biedt Koraal?
Een uitdagende, boeiende, veelzijdige en zelfstandige functie binnen een prachtige, maatschappelijke en professionele organisatie. Je komt in een team met betrokken en enthousiaste collega's en een prettige werksfeer.?Kwaliteit van zorg en ontwikkeling van medewerkers staan bij Koraal hoog in het vaandel!

  • Salaris: ?arbeidsvoorwaarden en salariëring conform de CAO Gehandicaptenzorg in FWG 55: min €3.281 en max €4.806 bruto per maand bij een 36-urige werkweek, afhankelijk van relevante werkervaring.
  • Contract: ?direct een dienstverband voor onbepaalde tijd.
  • Contracturen:? een dienstverband voor24 – 32 uur per week, waarbij de uren in overleg worden bepaald. ?
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: o.a. een ruime pensioenregeling, collectieve zorgverzekering, eindejaarsuitkering (8,33%) en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, bedrijfsfitness, extra reiskostenregeling en uitruil eindejaarsuitkering.
  • Een hybride functie waarbij je zowel op locatie als vanuit thuis kunt werken.
  • Kennis en ontwikkeling: persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk, er zijn scholingsmogelijkheden om je te blijven ontwikkelen en er is ruimte voor eigen inbreng.
  • Koraal Vitaal: op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal Koraal - Platform Vitale Medewerkersvind je informatie over werkomstandigheden, balans werk & privé, vitaal & gezond en je loopbaan.

Wie?zoeken wij?

Een ervaren, enthousiaste, gedreven en energieke collega! Een allround adviseur op het gebied van HR vraagstukken. Je bent resultaatgericht met een aanpakkersmentaliteit, leergierig, toont initiatief en bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk.

  • Je hebt een afgeronde, relevante HBO opleiding.
  • Minimaal 5 jaar ervaring in soortgelijke functie.
  • Kennis van de zorg is een pré. Vanzelfsprekend is affiniteit met de zorg voor deze functie een must.
  • Je past je gemakkelijk aan en gaat zeer verantwoordelijk om met vertrouwelijke gegevens.

Over Koraal 

Koraal biedt hoog specialistische gezondheidszorg en speciaal onderwijs in Limburg en Brabant. Vanuit ambitie en betrokkenheid geven 4.000 medewerkers, studenten en stagiaires inhoud aan de toekomst van jeugdigen, jong volwassenen en volwassenen met een lichamelijke en geestelijke beperking. Jeugdzorg, Speciaal Onderwijs, Arbeid en Gehandicaptenzorg zijn de vier kerntaken van Koraal. De ambitie is integrale zorg, onderwijs en arbeid te bieden en daarmee leerlingen en (jong) volwassenen een zo normaal als mogelijk leven te kunnen laten leiden. Koraal wil excelleren in haar dienstverlening en is er voor de meest complexe en specialistische zorg en ontwikkelvragen. Wil je meer weten over Koraal? Kijk dan op www.koraal.nl

Over St. Anna in Heel

Je bent werkzaam voor de Regio Noord-Midden Limburg, met standplaats St. Anna in Heel.

St. Anna in Heel is, naast Op de Bies in Landgraaf en Maasveld in Maastricht, een van de drie locaties voor verstandelijk gehandicaptenzorg (VG) van Koraal in Limburg.

Meer informatie vind je op onze website

Meer informatie 

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Britta Gerardu (HR Adviseur) via 06-13 63 94 10 of Marjolein Op de Laak (teamleider HR advies) via 06- 57 18 26 99.

Een assessment maakt deel uit van de procedure.

   Reageren 

Ben jij gedreven en een aanpakker? Krijg jij energie van het voeren van goede inhoudelijke gesprekken én het professionaliseren van uiteenlopende processen? Beschik je daarnaast over een gezonde dosis aanpassingsvermogen, heb je gevoel voor humor en ben jij een zelfstarter? Dán ben jij een goede aanvulling voor ons HR team.

Upload je CV en motivatiebrief - bij voorkeur zo snel mogelijk - via onze sollicitatiepagina.