Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: BHV Instructeur

Werkgever:Koraal
Plaats:Heel

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Weet jij op een enthousiaste wijze én met passie anderen iets te leren op het gebied van BHV, EHBO, brandbestrijding of ontruimen?

Als BHV instructeur geef je les op locatie binnen alle regio’s van Koraal in Limburg en Brabant. De inhoud van de cursussen wordt afgestemd op de verschillende locaties en bijbehorende doelgroepen met het oogpunt op EHBO, brandbestrijding en ontruimen.

Wij zijn op zoek naar een gedreven BHV instructeur! De ideale kandidaat heeft een didactische achtergrond en affiniteit met de onderwerpen binnen het BHV spectrum en/of veiligheid.

Over de functie

Als BHV instructeur ben je o.a. verantwoordelijk voor:

  • Voorbereiden en verzorgen van BHV (gerelateerde) trainingen met focus op EHBO, brandbestrijding en ontruimen.
  • Ontwikkelen van en bijwerken van lesmateriaal/lesplannen om te voldoen aan de nieuwste regelgeving en best practices.
  • Beoordelen en evalueren van cursisten om te zorgen dat deze de benodigde vaardigheden en kennis beheersen.
  • Zorgdragen voor een veilige leeromgeving tijdens de trainingen.
  • Effectief communiceren met cursisten en inspelen op hun leerbehoefte.
  • Evalueren van trainingen alsook het verzamelen van feedback met als doel de trainingen continu te verbeteren.
  • Samenwerken met andere BHV instructeurs binnen het BHV team ombest practiceste delen en gezamenlijke doelen te bereiken.
  • Jaarlijkse bijscholingen volgen om de kennis op het juiste niveau te houden en vergaarde kennis te vertalen/verwerken in nieuwe lesplannen.

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste, betrokken en proactieve BHV instructeur met passie voor het vak. Jij weet als geen ander cursisten te motiveren en te zorgen voor een inspirerende leerervaring. Je hebt een afgeronde opleiding tot BHV (combi) instructeur waar je met trots op terugkijkt, of je hebt de bereidheid om deze te volgen.

Je werkt gestructureerd, oplossingsgericht en bent in staat om onder druk te werken.

Tevens heb je:

  • Je beschikt over MBO(+) werk- en denkniveau.
  • Kennis van wet- en regelgeving op het gebied van BHV, of de bereidheid om deze te leren.
  • Het vermogen om lesmateriaal te ontwikkelen en aan te passen aan verschillende leerstijlen en niveaus van cursisten.
  • Rijbewijs B

Wat bieden wij?

Een afwisselende, zelfstandige en uitdagende functie binnen een prachtige en veelzijdige maatschappelijke organisatie. Je krijgt de kans om jezelf optimaal te ontplooien binnen een prettige werkomgeving met prettige werksfeer, waarin eigen initiatief, creativiteit en samenwerken worden gewaardeerd. Je komt in een hecht team van professionals die jouw passie delen.

Defunctie kent uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a.:?

  • Salaris: inschaling conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 45: min € 2.821 en max € 3.938 bruto per maand o.b.v. 36 uur.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden: arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg, met o.a. een ruime pensioenregeling, collectieve zorgverzekering, eindejaarsuitkering (8,33%) en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
  • Contract: een jaarcontract met de intentie tot een vast dienstverband.
  • Uren: het betreft een functie voor 36 uur
  • Koraal Vitaal: op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.
  • Kennis en ontwikkeling: mogelijkheden voor professionele ontwikkeling door middel van opleidingen en bijscholing.
Over Koraal

Bij Koraal werken we voor mensen van alle leeftijden met ernstige (verstandelijke) beperkingen en (zeer) complexe gedrags- en/of psychiatrische problemen. Wij bieden zowel jeugdhulp, verstandelijk gehandicaptenzorg als onderwijs en participatie. Ons werkgebied is Limburg en Brabant. Onze ambitie is het bieden van een integraal pakket zorg, onderwijs en participatie. Dat is uniek. Het stelt ons in staat om kinderen, jongeren, volwassenen, leerlingen en hun netwerk altijd die ondersteuning te bieden die zij op een bepaald moment in hun leven nodig hebben. We doen dat gedeeltelijk vanuit onze eigen scholen en instellingen en gedeeltelijk aangevuld door samen te werken met onze ketenpartners. Op dit moment werken bij Koraal bijna 4.000 professionals samen aan deze ambitie.

Meer over Koraal vind je op www.koraal.nl

Meer informatie

Er wordt gelijktijdig in- en extern geworven voor deze functie; bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Voor meer informatie of vragen over de vacature kun je contact opnemen met Daan van Keulen (veiligheidscoördinator) via 06 - 16 11 22 88.


Informatie over de sollicitatieprocedure

De eerste gesprekken vinden plaats op: 15 augustus tussen 13.00 - 17.00 uur.

De tweede gesprekken vinden plaats op: 20 augustus tussen 13.00 - 17.00 uur.

Toelichting;om een goed beeld van jou te krijgen in de rol van BHV instructeur vragen wij je om tijdens de tweede gespreksronde een gedeelte van een les voor te bereiden van 20 minuten. Meer toelichting hierover volgt na de eerste gespreksronde.

Interesse?

Ben jij de BHV instructeur die wij zoeken en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Stuur dan je CV en motivatiebrief via het sollicitatieformulier vóór 12 augustus!