Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Begeleider LVB+ - St. Anna

Werkgever:Koraal
Plaats:Heel

Voor St. Anna in Heel zoeken we enthousiaste en betrokken collega’s. Je begeleidt bewoners met een licht verstandelijke beperking en bijkomende problematieken.

Door jouw doorzettingsvermogen, flexibiliteit en sterke verbinding met onze bewoners en hun netwerk, ketenpartners en collega's, zorg je er als begeleider voor dat dagelijkse situaties in goede banen worden geleid.

Kom jij ons team versterken en het verschil maken voor onze bewoners?

Over de functie

De bewoners variëren in de leeftijd van 16 tot 55 jaar. Bij onze doelgroep is er sprake van een lichtverstandelijke beperking, met een diversiteit aan bijkomende problematieken, zoals gedrags- en psychiatrische problematiek.

Kenmerkend voor onze doelgroep is dat deze zeer dynamisch kan zijn, met de kanttekening, dat de meeste bewoners binnen hun problematiek een enorme groei hebben doorgemaakt. Een gedeelte van de bewoners is prima in staat om zich verbaal te uiten, maar er zijn ook bewoners bij wie je alert dient te zijn op non-verbale signalen, die jij vervolgens weet te ondertitelen. Jij bent de verbindende schakel tussen de bewoner en zijn/haar directe omgeving.

  Wie zoeken wij?

Enthousiaste en gedreven collega’s met een gezonde dosis humor. Je durft out-of-the-box te denken en bent in staat om op zoek te gaan naar de onderliggende oorzaak van complex gedrag.

Je staat stevig in je schoenen, bent oplettend en durft grenzen te stellen. Fysiek of verbaal gedrag schrikt jou niet zomaar af. Je reageert adequaat bij crisissituaties en durft daarbij kritisch naar jezelf te kijken. Je staat open voor het geven en ontvangen van feedback.

Daarnaast…

  • Ben jij in het bezit van minimaal een afgerond MBO 4 (bijv. MMZ of VP) of HBO (bijv. Social Work of Pedagogiek) diploma.
  • Je hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring in een soortgelijke doelgroep.
  • Vanzelfsprekend heb je affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking en gedragsproblematiek.
  • Kennis en/of ervaring met autisme en psychiatrische ziektebeelden is een pré.

Wat bieden wij?

Iedere dag biedt weer nieuwe uitdagingen en kansen om op positieve wijze het verschil te maken voor onze bewoners. Samen met je collega's kijk je naar wat de bewoners (en zijn/haar omgeving) nodig hebben op het gebied van wonen, werken en dagbesteding/-invulling. Waar de zorg voor anderen stopt, gaat Koraal net een stap verder. Iedereen hoort erbij en krijgt de best mogelijke zorg!

  • Salaris: inschaling conform FWG 40 of 45 van de CAO Gehandicaptenzorg (per 1 juni CAO wijziging): FWG 40 min €2.672 en max 3.606 bruto/maand en FWG 45 min €2.821 en max €3.938 bruto/maand o.b.v. een 36-urige werkweek.
  • Goede arbeidsvoorwaarden: een collectieve zorgverzekering, eindejaarsuitkering (8,33%), goede pensioenregeling en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
  • Contract: direct een contract voor onbepaalde tijd .
  • Uren: in onderling overleg. Je werkt in wisselende diensten, inclusief slaapdiensten.
  • Koraal Vitaal: op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaalvind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.
  • Ontwikkeling: persoonlijke ontwikkeling van medewerkers vinden wij belangrijk. Wij bieden de mogelijkheid te leren en je verder te ontwikkelen.
  • Digicoach: om je wegwijs te maken in alle systemen, is ondersteuning van een digicoach mogelijk.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Guy Calis (teammanager): 06-13 54 60 86.

Ben je nieuwsgierig, heb je vragen of wil je een keer meelopen op de groep? Je bent van harte welkom om kennis te komen maken!

Reageren

Interesse in deze leuke functie? Wij ontvangen graag je CV en motivatie.