Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Junior Subsidieadviseur GMO

Werkgever:Koenen en Co
Plaats:Limburg

Junior Subsidieadviseur GMo

Voor onze groeiende subsidie afdeling zijn we op zoek naar subsidieadviseur GMO.

Als Subsidieadviseur GMO help jij producentenorganisaties bij de subsidieaanvraag gemeenschappelijke marktordening van groenten en fruit. Met de steun van de Europese Unie kunnen producentenorganisaties activiteiten ontplooien op het gebied van milieu, kwaliteit, biologische productie, energiebesparing, marketing, promotie en productinnovatie. Dit alles met als doel om de land- en tuinbouw te laten groeien en/of verduurzamen.

Jij maakt het mogelijk. Een technische ontwikkeling, een innovatief procedé of nieuwe technologie. Dankzij de subsidies die jij samen met je collega’s verwerft, kunnen onze klanten hun projecten verwezenlijken. Je draagt bij aan de vooruitgang en verduurzaming van land- en tuinbouw. Als junior ondersteun je collega’s bij het schrijven van subsidieaanvragen voor diverse klanten in de agrarische sector. Je zit aan tafel met ondernemers en bespreekt met hen de mogelijkheden voor groei en ontwikkeling. Je praat met samenwerkingspartners , hebt oog voor ieders belangen en vertaalt dit in een plan van aanpak met innovatieve en economische betekenis.

Je begrijpt als geen ander wat een vliegwiel kan doen. Je bent oplossingsgericht, inventief en creatief. Je kennis op het gebied van subsidieregelingen is actueel. Kenmerkend voor jou is dat je goed kan samenwerken en snel inzicht hebt in de processen en markt van de klant. Jouw adviezen brengen hem verder.

Koenen en Co

Bij Koenen en Co geloven we dat al onze medewerkers het verschil maken bij onze klanten. Om dat goed te kunnen, beginnen we met onze klanten te begrijpen. We helpen ze met alle voorkomende vragen rondom hun bedrijfsvoering en natuurlijk zorgen we ervoor dat ze voldoen aan hun wettelijke financiële verplichtingen. Zo kunnen zij zich focussen op wat er voor hen echt toe doet: hun onderneming.

Maar we gaan verder. We willen weten wat onze klanten drijft. Wat hun uitdagingen zijn, waar ze wakker van liggen. Hun sterktes, hun zwaktes. En wat hun zakelijke en persoonlijke doelen zijn. Want juist dán kunnen we er zijn voordat zij ons nodig hebben. Zo maken we – als marktleider in Limburg voor het MKB – met 250 professionals vanuit vestigingen in Maastricht, Roermond en Venlo, elke dag het verschil.

Opleiding en ervaring

Je bent in het bezit van een HBO of WO-diploma met daarbij affiniteit met de agrarische sector. Enkele jaren werkervaring in een relevante functie is een pre.

Is deze functie op jouw lijf geschreven?

Stuur dan je CV en een korte motivatie en overtuig ons waarom jij degene bent die bij Koenen en Co het verschil gaat maken.

Werken bij Koenen en Co

Jij bent er, voordat jouw klanten je nodig hebben.