Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Bedrijfsjurist algemene praktijk – ondernemings- en arbeidsrecht

Werkgever:Koenen en Co
Plaats:Herten

Koenen & Co, HLB Witlox Van den Boomen en PKF Wallast zijn in de zomer van 2023 gefuseerd en hebben gezamenlijk zeer ambitieuze plannen. Zo’n 1100 gepassioneerde collega’s, van Maastricht tot en met Amsterdam, ondersteunen het hele jaar door zo’n 10.000 ondernemers in het bouwen aan de toekomst middels juridische, bedrijfseconomische, fiscale, ESG en ICT advisering en accountancy diensten. Hiermee zijn we een toonaangevende top-10 speler in Nederland met sterke focus op groei en innovatie

Jouw rol

Ben jij een ervaren Bedrijfsjurist met een brede expertise in zowel ondernemingsrecht als arbeidsrecht? Zoek je een uitdagende positie waarin je een belangrijke rol kunt spelen in het verder uitbouwen van onze Legal praktijk? Dan nodigen wij jou van harte uit om jouw interesse kenbaar te maken.

Je ontwikkelt je als Medior Bedrijfsjurist in de volle breedte van het vak (ondernemingsrecht, contractenrecht, arbeidsrecht en huurrecht). Afhankelijk van je ambities en interesses is het ook mogelijk om jezelf (op termijn) meer te specialiseren in een van deze gebieden. In de rol van Bedrijfsjurist stel je adviezen en contracten op ten behoeve van onze cliënten en beoordeel je juridische documenten. Verder werk je mee aan (ontslag)procedures, herstructureringen, boekenonderzoeken, huur disputen en transacties in de M&A-praktijk.

Je team

Je wordt onderdeel van een enthousiast en professioneel Legal team met ca. 25 collega’s. Je werkt nauw samen met juridische collega’s maar ook collega’s van andere disciplines, zoals fiscalisten, accountants en corporate finance adviseurs. De sfeer is informeel, gemoedelijk en persoonlijk. We zijn betrokken en ondernemend. Je bent flexibel in je werkplek op één van onze kantoren of thuis. We verwachten dat je minimaal drie dagen per week aanwezig bent op onze kantoren.

Dit heb je

– Een afgeronde universitaire opleiding Nederlands Recht, bij voorkeur met specialisaties in ondernemingsrecht en/of arbeidsrecht;

– Als Medior Jurist heb je minimaal 4 tot 7 jaar relevante werkervaring als Jurist. We moedigen sollicitanten met verschillende niveaus van ervaring aan om te solliciteren. Of je nu minder dan 4 jaar of meer dan 7 jaar relevante werkervaring hebt, we zullen de rol aanpassen aan jouw ervaringsniveau en potentieel;

– Uitstekende kennis van het Nederlandse ondernemingsrecht en arbeidsrecht, inclusief relevante wet- en regelgeving;

– Sterke communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, met aandacht voor detail;

– Proactieve, klantgerichte houding met focus op resultaat en kwaliteit;

– Stressbestendigheid en sterk probleemoplossend vermogen;

– Teamspeler met het vermogen om zelfstandig te werken;

– Je vindt het interessant om samen te werken met verschillende collega’s uit andere vakgebieden;

– Geen 9 tot 5 instelling;

– Affiniteit met ondernemings- en verbintenissenrecht is een pré;

– Goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Dit krijg je

– Een marktconform salaris, passend bij jouw opleiding en ervaring

– Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder 30 vakantiedagen en de mogelijkheid om 6 extra vakantiedagen te kopen of verkopen (op fulltime basis)

– Flexibel werken met de optie om 40% van je tijd vanuit huis te werken, inclusief vergoeding voor je thuiswerkplek en een thuiswerkvergoeding

– Een laptop en recente iPhone

– Een leaseauto

– Een premievrij pensioen

– Volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via onze Academy en op maat gemaakte programma’s

– Multidisciplinair werken

– Uitdagende en diverse klanten

– Diverse informele (team)activiteiten gedurende het jaar (o.a. een wekelijkse bootcamp, kerstdiner, nieuwjaarsontbijt, zomerbarbecue, vrijdagmiddagborrels, voetbal-/tennistoernooien, etc.)

Kortom: werkgeluk binnen een informele en professionele organisatie.

Doorgroeimogelijkheden

In de rol van Jurist krijg je de ruimte voor professionele ontwikkeling en groei. Samen houden we op elk moment in je carrière oog voor wat je wil. Je ontwikkelt jezelf door in onze Academy met tal van opleidingen en trainingen.

De kracht van drie merken die samengaan als één

– Grote diversiteit aan klanten

– Digitale slagkracht, zodat jouw dagelijkse werk nog leuker wordt

– De breedte en diepte die je verwacht van een top 10-kantoor

– En de voordelen van een persoonlijk kantoor. Bij ons ben je nooit een nummer!

Is deze functie op jouw lijf geschreven?

Stuur dan je CV en een korte motivatie en overtuig ons waarom jij degene bent die het verschil gaat maken