Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Media Adviseur/Account Manager (m/v)

Werkgever:Holbox Media BV
Plaats:Echt

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Navenant is hét Limburgse lifestylemagazine dat 6x per jaar verschijnt in Nederlands-, Belgisch Limburg en de Euregio. Wij zoeken een enthousiaste marketing/verkoopmedewerker die bekend is binnen het Limburgse. Je fungeert deels als relatiebeheerder, maar vooral ook als media-adviseur, waarbij je samen met de klant zoekt naar de juiste mediamix om diens doelgroep maximaal te bereiken door het verkopen van online- en offline advertentieruimte voor het magazine.

Wat neem je mee?

Je bent communicatief vaardig, Initiatiefrijk en creatief en beschikt over een servicegerichte en proactieve opstelling. Je hebt commerciële en/of marketing ervaring en de administratieve verwerking van de activiteiten.

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Commerciële achtergrond opgedaan door opleiding en/of ervaring;
  • Aantoonbare en relevante ervaring in een soortgelijke functie is een pré.

Wij bieden:

Een aantrekkelijke werkomgeving met volop ruimte voor eigen initiatief en creativiteit. Met daarnaast een aantrekkelijk salaris en alle faciliteiten, waaronder een auto van de zaak, om de functie naar behoren te kunnen uitvoeren.

Interesse?

Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar vacatures@holbox.nl t.a.v. Wendy Volleberg Holbox Media bv Loperweg 8 6101 AE ECHt

Over Navenant

Navenant is hét Limburgse lifestylemagazine dat 6x per jaar verschijnt in Nederlands-, Belgisch Limburg en de Euregio. Dit jaar brengen we vier magazines uit en vier exclusieve gidsen. We nemen middels onze advertorials, rubrieken en originele reportages actuele en uiteenlopende onderwerpen onder de loep en houden zo onze lezers op de hoogte van alle trends, hotspots en bezienswaardigheden in Nederlands- en Belgisch Limburg en de Euregio. Wist je dat Navenant Magazine gedrukt wordt in eigen huis? Holbox Media heeft op het gebied van duurzaamheid onlangs de stap gezet naar een nóg milieu- en gebruiksvriendelijker drukproces, in combinatie met verbruiksmaterialen zoals plantaardige inkten en graspapier. Geïnspireerd? Lees dan verder op www.navenant.nl