Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Allround medewerker binnendienst Business Unit

Werkgever:Hekkert Autogroep
Plaats:Heerlen

Wie zijn wij?

Hekkert Autogroep is één van de toonaangevende autodealers in Limburg. Dagelijks stellen meer dan 185 enthousiaste medewerkers verspreid over 6 locaties iedere dag alles in het werk om Limburg mobiel te houden. Wij zijn erkend merkdealer voor de merken Peugeot, Opel, Citroën, Fiat, Jeep, DS, Alfa Romeo, Abarth & Ford. Naast de dealervestigingen voeren wij een occasioncenter in Geleen. Tevens kun je bij onze vestigingen terecht voor onderhoud, alle mogelijke reparaties en overige aanverwante diensten.

Onze kernwaardes vertrouwen, verbinden, verblijden, verbeteren en verduurzamen worden uitgedragen naar zowel onze klanten als naar onze medewerkers.

Wat ga je doen?

Voor onze business unit zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker binnendienst. Als medewerker binnendienst ben je verantwoordelijk voor diverse taken binnen het verkoopproces. Je bent een echte spin in het web en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt voor onze klanten en collega’s. In het offertetraject ondersteun je de accountmanagers bij het opstellen en uitwerken van lease offertes, je doet een leaseaanvraag maar zet ook een auto klaar voor een proefrit. Tijdens het aflevertraject controleer je de bestelling, informeert naar en over levertijden, besteld accessoires en stuurt collega’s aan om de auto afleverklaar te maken. Daarnaast doe je aan occasionbeheer, hou je de showroom netjes en zet auto’s klaar voor de fotograaf.

Dit ben jij:

Je bent een nauwkeurige en gedreven professional. Met jouw scherpe oog voor detail zorg je ervoor dat elk proces vlekkeloos verloopt. Je bent communicatief sterk, weet goed te schakelen tussen de verschillende taken en houdt altijd het overzicht, zelfs in drukke periodes. Flexibiliteit en stressbestendigheid zijn voor jou vanzelfsprekend en je voelt je thuis in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Daarnaast ben je een echte teamspeler die graag samenwerkt, maar ook zelfstandig je verantwoordelijkheden neemt.

Dit bieden wij jou:

  • Op basis van een fulltime dienstverband heb je recht op 24 verlofdagen;
  • Salariëring conform ons salarishuis, uitgaande van de cao voor het motorvoertuigenbedrijf en tweewielerbedrijf;
  • Goede pensioenregeling, ondergebracht bij PMT metaaltechniek;
  • Een reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer onbelast;
  • Een gevarieerde en uitdagende functie bij een groeiend bedrijf in de automobielbranche waarbij persoonlijke groei gestimuleerd wordt;
  • Geregeld leuke & sportieve activiteiten met onze personeelsvereniging;
  • Deelname aan vitaliteitsprogramma.

Heeft deze vacature je interesse gewekt of wil je graag wat meer informatie? Dan horen wij graag van je! Maak je cv up-to-date en laat ons weten waarom jij goed in het omschreven profiel en functie past. Stuur deze naar: vacatures@hekkertautogroep.nl Zodra we je sollicitatie binnen hebben, ontvang je altijd een ontvangstbericht van ons zodat je weet dat alles in goede orde is ontvangen. Binnen 2 weken hoor je van ons of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.