Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Medewerker Examencentrum

Werkgever:Gilde Opleidingen
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Medewerker Examencentrum

Heb jij sterke planningsvaardigheden, krijg je energie van een goed sluitende administratie en deins je niet terug van een uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij de dienst onderwijs & organisatie ontvangen we graag een nieuwe collega in de functie van medewerker Examencentrum. In een klein team ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de planning van alle centrale Examens binnen Gilde Opleidingen. Het maken van een goede planning, zorgen voor correcte afname van de examens, het verwerken van resultaten en het onderhouden van contacten met zowel studenten als onderwijsteams vormen de basis van je werk.

Je komt te werken bij Gilde Opleidingen in Roermond (locatie Bredeweg).

Wat ga je doen als Medewerker Examencentrum?

Concreet bestaan je werkzaamheden uit de volgende onderdelen:

-        Planning van de afname Centrale Examens;

-        Communicatie omtrent de planning met zowel onderwijsteams als studenten;

-        Afnameleider van Centrale Examens op locatie;

-        Resultaatverwerking.

Jouw talent en ambitie

Je bent een proactieve, communicatief sterke en oplossingsgerichte teamspeler. Je bent organisatorisch en communicatief sterk, hebt oog voor detail en bent sociaal vaardig en klantgericht. Een uitdaging ga je zeker niet uit de weg. Als medewerker Examenbureau neem je het volgende concreet mee:

.  Je hebt aantoonbare ervaring in het maken van planningen;

·       Een administratieve opleiding op MBO werk en denkniveau;

·       Ervaring met ICT systemen o.a. Microsoft Office (Excel) en administratieve systemen, bij voorkeur EduArte en It’s Learning;

·  Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wij zijn Gilde Opleidingen

Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op www.gildeopleidingen.nl

Ons aanbod

Het betreft een functie voor 0,5 fte. Wij bieden in eerste instantie een contract voor de duur van één jaar. De gewenste startdatum is zo snel mogelijk. Het salaris is ingedeeld in schaal 5 van de cao-mbo, minimum €1894,- en maximum €2729,- op fulltime basis. Dit wordt aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao, plus extra regelingen zoals onder andere bedrijfsfitness, sportieve activiteiten van Gilde Sportief en een uitgebreid cursusprogramma van de GO!cademy.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Brigitte Francot, coördinator Centrale Examinering via b.francot@rocgilde.nl of +31 6 83535650. Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure neem dan contact op met Sabine Bours, Adviseur Werving & Selectie via s.bours@rocgilde.nl

Reageer!

Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 27 juli 2021 online in te sturen via de Actieknop Solliciteren. Alleen sollicitaties via onze eigen werkenbij website Werken bij Gildeworden meegenomen in de selectie procedure.