Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Verkoopmedewerk(st)er

Werkgever:Gabor Shoes
Plaats:Roermond

Heb jij een passie voor schoenen en klantgerichtheid? Dan zoeken wij jou!

Familiebedrijf Munnichs is al meer dan 60 jaar dé schoenenspecialist van Limburg. Met onze jarenlange ervaring en expertise in de schoenenbranche hebben we een naam opgebouwd die staat voor kwaliteit, service en vakmanschap. Voor onze splinternieuwe Gabor Shoes winkel in de binnenstad zijn we op zoek naar een enthousiaste en klantgerichte:

Verkoopmedewerk(st)er

Wat ga je doen?

  • Passie voor schoenen: Je hebt een oprechte interesse in mode en schoenen, en je kunt deze passie overbrengen op onze klanten.
  • Klantgerichtheid: Je geniet ervan om klanten te helpen en te adviseren, en weet hun wensen perfect te vertalen naar de juiste producten.
  • Retailervaring: Je hebt ervaring in de detailhandel, bij voorkeur in de schoenenbranche.
  • Flexibiliteit: Je bent bereid om in het weekend en op feestdagen te werken en kunt goed omgaan met wisselende werktijden.

Wat bieden wij jou?

  • Prima salaris: Je ontvangt een marktconform salaris dat past bij je ervaring en vaardigheden.
  • Aantrekkelijke personeelskortingen: Als schoenliefhebber kun je bij ons profiteren van fijne kortingen op ons assortiment.
  • Gezellig en hecht team: Je komt te werken in een informele en collegiale werksfeer waar teamwork en plezier hoog in het vaandel staan.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden: Naast je salaris en personeelskortingen bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over Gabor Shoes: Gabor is wereldwijd bekend om zijn hoogwaardige damesschoenen die staan voor comfort, stijl en kwaliteit. Als verkoopmedewerker in onze Gabor-winkel vertegenwoordig je een merk dat geliefd is bij vele vrouwen vanwege de perfecte combinatie van mode en comfort.

Klaar voor de volgende stap? Ben jij die enthousiaste, servicegerichte verkoopmedewerker die we zoeken? Aarzel dan niet en stuur je motivatiebrief en cv naar info@gaborshoes.nl Of solliciteer eenvoudig via ons online sollicitatieformulier: Vacature Verkoopmedewerk(st)er Roermond (jotform.com).

Munnichs - Dé schoenenspecialist van Limburg, sinds 1963 en uitgeroepen tot de beste schoenenwinkel in Limburg!