Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Medewerker Begeleiding Gehandicaptenzorg (Ouderen)

Werkgever:Daelzicht
Plaats:Heel

Wil jij aan de slag in de gehandicaptenzorg? Heeft verouderingsproblematiek, dementie, lichamelijke en psychische gezondheid jouw bijzondere aandacht? Dan past deze vacature mogelijk bij jou!

Voor onze woongroep Ligtenberg 1-2 op ons terrein in Heel hebben wij een vacature voor:

Medewerker Begeleiding Gehandicaptenzorg (Ouderen) 28-32 uur,Heel

Zo ziet jouw baan eruit

Als medewerker begeleiding geef je op methodische wijze mede uitvoering aan de hulpvragen die in het ondersteuningsplan van de cliënten zijn omschreven. Je bent in staat, zowel individueel als in teamverband, verzorging, verpleging, begeleiding en/of ondersteuning te bieden aan de cliënt. Belangstelling voor en kennis van dementie, psychische/psychiatrische ziektebeelden en gedragsproblemen is wenselijk. Belangrijk voor het uitvoeren van deze functie is dat je werkt vanuit warme zorg. Bij de begeleiding is het bieden van veiligheid, structuur en duidelijkheid belangrijk. Je bent iemand die wil zorgen en daarnaast ben je niet snel uit het veld geslagen. Je bent creatief en zoekt voortdurend naar de mogelijkheden met en voor de cliënt.

Locatieprofiel

Ligtenberg 1-2 bestaat uit 2 woongroepen van ieder 7 cliënten. De essentie van de zorgvragen betreft, naast het bieden van verzorging/verpleging, ook begeleiding in verband met een matige tot ernstige verstandelijke beperking en voorkomende psychiatrische problematiek. Ook ben je ondersteunend bij de uitdagingen die het ouder worden met zich meebrengt en in de laatste levensfase.

Nieuwbouw Ligtenberg 2024/2025

Het startsein is gegeven voor prachtige nieuwbouw in Heel voor de bewoners en medewerkers van Ligtenberg. Een mooi vooruitzicht als je hier aan de slag gaat en een kans om hier samen met ons een succes van te gaan maken! Neem vooral eens een kijkje op Nieuwbouw Ligtenberg in Heel | Daelzicht, om een beeld te krijgen van wat het gaat worden!

Dit bieden wij

  • Een salaris conform inschaling FWG 35 tussen € 2.338,- en € 3.294- bruto per maand op basis van 36 uur.
  • Een vast contract voor 28-32 uur per week in de functie van medewerker begeleiding A.
  • Flexibele diensten en invloed op je rooster.
  • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.

Herken jij jezelf hierin?

  • Een diploma in Zorg en Welzijn op minimaal niveau MBO-3, zoals een diploma Verzorgende IG, MMZ-3 of SPW;
  • Belangstelling voor deze doelgroep en een groot hart waardoor het bieden van warme zorg voor jou een vanzelfsprekendheid is.
  • Flexibiliteit; je bent alle dagen van de week beschikbaar (je draait geen nachtdiensten).
Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website https://www.daelzicht.nl/werkenbij en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!

Belangstelling en solliciteren

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’. Meer informatie? Bel gerust eens met Marcel Engelen, manager zorg via via +31 6 53393993

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in overleg.

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.