Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Medewerker begeleiding A Leijenbroekerweg (LVB)

Werkgever:Daelzicht
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wij jij graag aan de slag in de gehandicaptenzorg met de doelgroep LVB+? Ben jij de medewerker begeleiding die stevig in zijn/haar schoenen staat en graag samen met het team de best mogelijke ondersteuning biedt aan onze cliënten? En doe jij dit allemaal graag op een sfeervolle locatie in de wijk? Lees dan verder!

Voor de locatie Leijenbroekerweg in Sittard hebben wij een vacature per 1 december 2022 voor:

Medewerker Begeleiding Gehandicaptenzorg (LVB+ / Sittard)

18 uur (meer uren tot 28 uur mogelijk door inzet op andere locaties in de regio), vast contract, FWG35

Zo ziet jouw baan eruit

Het ondersteuningsplan van de cliënt is leidend voor de zorg en dienstverlening die geboden wordt. De nadruk van begeleiding is vooral gericht op ondersteuning bieden bij de ontwikkeling en/ of van het behoud van zelfstandigheid en participatie in de maatschappij. Je zet de cliënt in zijn kracht door hem/haar zoveel mogelijk zelfstandigheid te bieden. Je bedenkt creatieve en leuke initiatieven die de cliënten stimuleren in hun ontwikkeling rekening houdend met hun dagelijkse uitdagingen. Je werkt vanuit de support visie, waarbij je de cliënt zoveel mogelijk faciliteert. Er wordt gewerkt in een rooster met wisselende diensten, waaronder ook slaap- en weekenddiensten.

Locatieprofiel

De Leijenbroekerweg in Sittard is een bijzondere en sfeervolle woonlocatie met individuele appartementen, waar 16 cliënten wonen met een matig tot lichte verstandelijke beperking. Op deze locatie wordt 24 uurs zorg geboden. De cliënten kunnen gebruik maken van hun individuele appartement en van de gezamenlijke woonruimte. Aan de Leijenbroekerweg te Sittard woont een jongere groep cliënten met LVB +, matig tot hoog niveau met gedragsproblematieken, te denken aan hechtingsstoornis, ASS-problematiek. Specifieke kennis/ ervaring in het werken met de doelgroep LVB+ en hun bijkomend gedrag is een pre. Tevens werk je op de naastliggende locatie, waar cliënten samenwonen. Het team op deze locatie bestaat uit ervaren en deskundige collega’s met veel kwaliteiten.

Dit bieden wij

  • Een salaris conform inschaling FWG 35 tussen € 2.110,- en € 3.009,- bruto per maand op basis van 36 uur.
  • Indien je niet beschikt over een afgeronde LVB leergang, dan is het volgen van deze opleiding een voorwaarde.
  • Een vast contract voor 18 uur per week in de functie van medewerker begeleiding a en meer uren mogelijkheden zijn bespreek tot maximaal een contractomvang van 28 uren.
  • Flexibele diensten en invloed op je rooster.
  • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.

Herken jij jezelf hierin?

Om onze cliënten structuur en duidelijkheid te kunnen bieden, is het belangrijk dat je rust en vertrouwen uitstraalt. Je bent geduldig, maar staat tegelijkertijd stevig in je schoenen als een cliënt jouw grenzen opzoekt. Met jouw organisatievermogen, creativiteit en pro activiteit organiseer je precies die activiteiten die ervoor zorgen dat cliënten het gezellig hebben thuis. Verder heb je:

  • Een mbo-diploma, in de richting van zorg en welzijn, denk hierbij aan SPW, Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ), Social Work of (z-)verpleegkunde.
  • Je vindt het geen probleem om in een wisselend rooster te werken incl. slaap- en weekenddiensten.

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website https://www.daelzicht.nl/werkenbij en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!

Belangstelling en solliciteren

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’, tot en met 25 september 2022. Het is mogelijk informatie over de functie in te winnen bij Moniek Schmeits, leidinggevende zorg, telefoonnummer: +31 6 13596490

De sollicitatiegesprekken worden gepland in overleg.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.